Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hollywoodfruarnas ordkrig trappas upp

Margareta Svensson och Gunilla Persson på bilder från "Svensk Hollywoodfruar". Ordfajten om Gunillas musikvideo med dottern Erika fortsätter nu efter de hårda känslorna i tv.
Foto: TV3

Fajten mellan Margareta Svensson och Gunilla Persson i "Svenska Hollywoodfruar" fortsätter.

Och trappas nu upp.

- Hon har inte alla hästar hemma, säger Margareta.

- Jag tycker att hon är klasslös och stillös, menar Gunilla.

Ett ordkrig har blossat upp i "Svenska Hollywoodfruar".

I ena ringhörnan: Gunilla Persson, 51.

I det andra: Margareta Svensson, 43.

Bakgrunden gick att se i tisdagens avsnitt av programmet, och handlar om det tillfälle då Gunilla Persson bjöd hem Margareta Svensson.

Tillsammans såg de den musikvideo som Gunilla har gjort med dottern Erika i huvudrollen.

Margareta, som har gjort mängder av framträdanden i bland annat Las Vegas, var ärlig i sin recension av videon - en kritik som Gunilla inte uppskattade.

"Elak och ful person"

Nu berättar Gunilla Persson för Expressen.se om sina känslor.

- Jag hade hoppats att vi hade kunnat bli goda vänner. Det fanns alla möjligheter, men det gick tyvärr inte, för hon är i botten en mycket elak och ful person, säger hon.

Gunilla fortsätter:

- Att klanka ner på ett litet barn, och inte säga ett enda ord som är beröm medan Erika sitter bredvid...  Att klanka ner på mig och vara elak mot mig är en sak, men inte mot Erika.

- Jag har förlorat respekten för henne. Jag tycker att hon är klasslös och stillös.

Margareta Svensson berättar för Expressen.se att hon tycker det är "tragiskt att Gunilla inte ger Erika chansen" att bli en bättre sångerska.

- Om hon inte får hjälp att bli bättre kommer hon alltid att låta som en dålig amatör. Och det är faktiskt Gunillas fel för hon vill inte inse att Erika, precis som alla andra, behöver hjälp på traven.

"Ger så mycket man kan"

- Hon pushar sin dotter till ett yrkesutövande, men hon fattar inte att det är ett yrke att vara artist. Man måste faktiskt lära sig det, men hon har missat det.

I programmet säger Gunilla att du har " två ansikten" och inte vet vilken fot du ska stå på. 

- Är det någon byter fot så är det väl hon. Först vill hon vara kompis med mig och sedan tycker hon att hon inte kan använda sig av mig.

Margareta Svensson anser att hon har sagt det hon tycker, men på ett så konstruktivt sätt som möjligt, så att det "fortfarande kan vara till hjälp" för Erika.

- Att ge konstruktiv kritik inom sitt yrke har inget med att vara snäll eller elak att göra. Man ger så mycket man kan av sin erfarenhet och kunskap, för att kunna hjälpa till så mycket som möjligt, säger hon till Expressen.se.

Gunilla Persson och Margareta Svensson har sedan inspelningen av "Svenska Hollywoodfruar" inte haft någon kontakt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.