Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Holknekt hyr ut lyxbilen – efter förlorade körkortet

Foto: Facebook
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Per Holknekt har förlorat sitt körkort.

Nu har han därför lagt ut sin bil för uthyrning.

”Förlora körkortet är dumt. Så nu står min Maserati Levante nyrenoverad med ny motor, nya däck, nyservad, obrukbar till 1/3-22”, skriver han i ett inlägg på Facebook.

Entreprenören och föreläsaren Per Holknekt har fått sitt körkort indraget för en tid, något han själv uppger på Facebook.

Men Holknekt tycks inte vilja att bilen bara står och väntar på honom – för nu försöker han i stället hyra ut den fram till mars nästa år.

– Jag tycker bara att det är synd att den ska stå i ett garage och kosta pengar.

– För mig är detta inte konstigare än att man hyr ut sin lägenhet om man åker på semester. 

I ett inlägg berättar han att förlorat sitt körkort och att bilen nu står obrukbar fram till i mars nästa år.

”Ferraribygd motor. Juste basröst. Som ny”.

Saknar du ditt körkort?

– Sedan jag förlorade körkortet har jag fått väldigt snygga ben, jag går överallt. 

Odd Molly-grundarens förlorade körkort är en av flera händelser från ett omskakande år. Tidigare gjorde coronapandemin att Per Holknekts alla inkomster försvann. Föreläsningarna avbokades och han och familjen flyttade från sin lyxvilla i Djursholm till ett billigare boende.

Separerade med hustrun

Han har själv också berättat hur han som nykter alkoholist drabbads av ett återfall. Han och ex-hustrun Linda Holknekt har också separerat.

– När livet kommer på en och petar i midjan från alla håll då blir man ansträngd. Det går ut över familjen, och då brast den delen av livet, sa han till Expressen i våras.

Så beskrev profilen känslorna efter att ha blivit singel.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.