Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Höjd säkerhet inför Depps sverigespelning

Johnny Depp spelar med Hollywood Vampires Foto: Mario Cruz / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN
Amber Heard lämnar en domstol i Los Angeles med tydliga blåmärken i ansiktet Foto: Richard Vogel / AP TT NYHETSBYRÅN
Hollywood Vampires Foto: Mario Cruz / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN

De senaste dagarna har varit turbulenta för Johnny Depp då han nu anklagas för att ha misshandlat sin hustru Amber Heard.

På måndag står han på scenen på Gröna Lund - och nöjesparken möts nu av kritik från besökare.

Samtidigt höjs säkerheten inför Hollywood Vampires-konserten.

Johnny Depp och Amber Heard går skilda vägar efter 15 månader som gifta. Amber Heard ska ha varit den som tog initiativet då hon lämnade in en skilsmässoansökan.

Amber Heard anklagar Johnny Depp för att flera gånger under det korta äktenskapet ha misshandlat henne, och i fredags utfärdades ett tillfälligt besöksförbud mot Johnny Depp.

Hon har visat sig i rätten med tydliga blåmärken i ansiktet och ska ha visat upp flera bilder från olika tillfällen då hon påstår sig ha blivit slagen av Johnny Depp.

Johnny Depp har själv inte uttalat sig om anklagelserna - men hans advokat, Laura Wasser, säger att anklagelserna är falska.

 

LÄS MER: Johnny Depp i Sverige för spelning

 

Gröna Lund-besökare uppmanar till bojkott

Efter de senaste dagarnas turbulens ställer sig Johnny Depp på scenen på Gröna Lund i Stockholm i morgon, måndag, tillsammans med Alice Cooper och Joe Perry som bandet Hollywood Vampires.

Nu möts Gröna Lund av kritik från besökare på Facebook-eventet.

"Hur ställer sig Gröna lund till kvinnomisshandlare?" skriver en person.

"Jag bojkottar..." skriver en annan person och hänvisar till en artikel om anklagelserna.

"Tar ni någon ställning Grönan mot det som uppdagats? Jag hoppas i alla fall på att så många som möjligt gör det rätta och bojkottar. Bort med misshandlande män som behåller sin karriär medan misshandlade och utsatta kvinnor får sina karriärer förstörda!" skriver ytterligare en person.

Annika Troselius: "Tar avstånd från allt våld"

Gröna Lund har svarat på kritiken på Facebook. Annika Troselius, pressansvarig på Gröna Lund:

– Först vill jag säga att Gröna Lund självklart tar avstånd från allt våld. Men samtidigt kan vi inte döma någon på förhand. Alla är oskyldiga till motsatsen har bevisats. Självklart får man framföra sina synpunkter och sin kritik till oss, vi läser allting och försöker bemöta det där också. Självklart har man rätt som gäst att välja om man vill komma på konserten eller inte, säger hon.

 

LÄS MER: Här är bevisen mot Johnny Depp

 

Säkerheten höjs inför Hollywood Vampires-konserten

Trots besökares uppmaning till bojkott räknar Gröna Lund med att det blir en av de större konserterna som anordnas i sommar på nöjesparken.

Därför höjs även säkerheten - extra ordningsvakter tas in.

– Det här är nog en av de största konserterna vi kommer ha i sommar, och jag tror att det blir en av de mest välbesökta också. Säkerheten är alltid högt på agendan för Gröna Lund. Vi har ett tätt samarbete med polisen, till sådana här stora konserter tar vi också in extra ordningsvakter och konsertvärdar. Säkerheten kommer alltid främst för oss, säger Annika Troselius.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!