Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Clara, 33, avslöjar livet med Fares Fares

Fares Fares och Clara Hallencreutz.Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ROJASTUDIOS / STELLA PICTURES
Foto: IBL Bildbyrå / Dee Cercone/Everett Collection
Foto: Stella Pictures
Foto: SVEN LINDWALL

Skådespelaren Fares Fares och flickvännen Clara Hallencreutz, H&M-arvingen Nils Thams exfru, är lyckliga tillsammans.

I en intervju med Café kärlekshyllar Hallencreutz pojkvännen – och avslöjar hur de fungerar tillsammans som par.

– Vad vi än gör och var vi än är så får han en att känna sig så förbaskat lycklig – ett helt klart beroendeframkallande piller som man omöjligt kan leva utan, säger Clara Hallencreutz till magasinet.

Det var i januari förra året som skådespelaren Fares Fares, 45, och konstnären Clara Hallencreutz, 33, blev tillsammans, efter att ha träffats genom gemensamma vänner.

Hallencreutz har tidigare varit gift med H&M-arvingen Nils Tham, men paret skilde sig i slutet av 2017 – strax innan hon blev tillsammans med Fares Fares.

Fares har tålamod som är otroligt töjbart

Fares intervjuas i ett stort reportage i Café, där Hallencreutz också har blivit ombedd att berätta om sin pojkvän. Och konstnären har bara gott att säga om kärleken.

– Fares är ett extremt verksamt må bra-piller. Vad vi än gör och var vi än är så får han en att känna sig så förbaskat lycklig – ett helt klart beroendeframkallande piller som man omöjligt kan leva utan, säger hon i Café.

Hallencreutz berättar också hur paret kompletterar varandra – där hon är spontan och virrig, medan Fares Fares är planerande och tålmodig.

– Fares har tålamod som är otroligt töjbart, och för mig som är väldigt virrig och impulsstyrd är det ovärderligt. Jag är slarvig och föredrar att ta första bästa genväg med full gas från början till slut. Fares vill hellre lägga en detaljrik plan som han sedan följer noggrant. Hans sätt brukar i och för sig vara en smula bättre på längre sikt.

Svårt att planera vardagen

Fares Fares berättar även han om parets relation, och konstaterar att det kan vara svårt att planera vardagen när man är skådespelare – men att de får det att fungera ändå.

– Du vet aldrig riktigt vad som händer, du kan inte planera på samma sätt som du planerar ditt liv inom något annat. Det är jobbigt att inte veta var ens arbetsplats är om ett år, då är det svårt att planera allt med semester och privatliv och vad det nu är. Men det funkar bra för mig och Clara, säger Fares Fares i Café.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.