H&M-miljardärens ex pekas ut som Fares Fares nya kärlek

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Fares Fares och Clara Hallencreutz på premiären av "Westworld".
Foto: JURI KIUDIN / STELLA PICTURES BACKGRID US
Fares spelar datateknikern Antoine Costa och serien har premiär på HBO Nordic den 23 april.
Foto: EVERETT COLLECTION / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ EVERETT COLLECTION, INC.

Konstnären Clara Hallencreutz, 33, pekas ut som Fares Fares, 44, nya flickvän.

Efter skilsmässan från H&M-arvingen och miljardären Nils Tham visar hon nu upp sig på röda mattan med skådespelaren.

På premiären för andra säsongen av tv-serien "Westorld" visar Fares Fares upp sig tillsammans med konstnären Clara Hallencreutz, som pekas ut som den svenske skådespelarens nya kärlek.

Under våren har både Hänt och Stoppa pressarna pekat ut dem som ett kärlekspar och nu delar både Fares Fares och Clara Hallencreutz med sig av bilder från premiären till följarnas stora glädje.

Clara Hallencreutz har tidigare själv lagt ut flera bilder där hon syns umgås med Fares Fares på sitt Instagramkonto – och deras relation har även uppmärksammats av PR-drottningen Lili Assefa som tidigare i vår lade upp en bild på sin Instagram-story och skrev "Kärlek i luften".


https://www.instagram.com/p/BhsDODlFfI3/?taken-by=iamfaresfares

LÄS MER: Hon pekas ut som Fares Fares flickvän 


Clara Hallencreutz skiljde sig från H&M-arvingen

I vintras lämnade konstnären Clara Hallencreutz och tidigare maken, H&M-arvingen Nils Tham, 32, in skilsmässoansökan efter ett treårigt äktenskap. 

Paret gifte sig under ett påkostat bröllop 2014 i Marrakech i Marocko och bland gästerna fanns bland annat H&M-vd:n Karl-Johan Persson och Stefan Persson, tillsammans med en rad andra svenska celebriteter.


LÄS MER: H&M-arvingen Nils Tham och hustrun Clara skiljer sig efter tre år


Fares Fares är aktuell i tv-serien ”Westworld” tillsammans med  Gustaf Skarsgård. Fares spelar datateknikern Antoine Costa och serien har premiär på HBO Nordic den 23 april.

Fares Fares har tidigare berättat i en intervju med danska magasinet Femina att han aldrig varit gift, men att han gärna vill starta familj om han träffar den rätta. 

– Jag har haft några långa relationer, men jag har aldrig varit gift. Och just nu är det svårt, så mycket som jag jobbar, men om jag träffar rätt kvinna kommer jag förstås att prioritera förhållandet och få det att fungera, sade han till Femina 2014. 

Expressen har tidigare sökt Fares Fares och Clara Hallencreutz som avböjt att kommentera. 


LÄS MER: Skarsgård och Fares Fares klara för HBO:s succéserie 


https://www.instagram.com/p/BhtD7eUAuMB/?taken-by=clarahallencreutz

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.