Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hilton bryter tystnaden – 13 år efter sexvideon

Foto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: DEVONE BYRD / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

I början på 2000-talet var Paris Hilton, 36, en av de mest kända personerna i världen.

Sen släppte hennes expojkvän en sexvideo som han la ut på nätet – något som enligt Paris Hilton förstörde hennes liv. 

– Jag ville bli som prinsessan Diana. Men han förstörde allting, säger hon i en intervju. 

Det var år 2004 som Paris Hiltons egen tv-serie "The Simple Life" hade premiär i USA. Då stod den tidigare modellen och skådespelerskan på toppen av sin karriär och var en av de mest kända personerna i världen.

Tre år tidigare hade hon träffat sin dåvarande pojkvän Rick Salomon och de var lyckligt tillsammans.  De gjorde även en sexvideo ihop, som Salomon spred på internet precis efter att Hiltons tv-serie hade haft premiär år 2004.

https://www.instagram.com/p/BVVqUSDHHhG/?taken-by=parishilton

Videon spreds som en löpeld – och i dag hävdar Paris Hilton att den förstörde hennes liv.

I en intervju i magasinet Marie Claires senaste nummer berättar Paris Hilton att hon hade en dröm om att bli som prinsessan Diana.

"Det gjorde verkligen ont"

Men de planerna förstördes efter att sexvideon kommit ut.

– Det gjorde verkligen ont, för hela mitt liv har jag sett upp till Diana och alla dessa eleganta och otroliga kvinnor. Och nu känns det som att han (Rick Salomon reds. anm.) förstörde allting, säger hon och fortsätter:

– Jag hade kunnat bli som Diana, men på grund av det där videoklippet, så kommer jag alltid bli dömd och kallad massa saker, bara för en privatstund som jag hade med min pojkvän.

https://www.instagram.com/p/BVgoUq6n70c/?taken-by=parishilton

Paris Hilton berättar i intervjun att hon önskar att hon aldrig träffat sin dåvarande pojkvän.

– Ja, det är det jag verkligen ångrar i mitt liv. Jag önskar att jag aldrig sett honom. Efter allt som hände kunde jag inte lämna huset på flera månader. Jag var så deprimerad och förödmjukad. Jag ville inte att någon skulle se mig. 

När klippet kom ut hävdade Paris Hilton att hon inte hade godkänt att videon skulle publiceras. Rick Salomon stämde då Paris för ärekränkning och Paris Hilton svarade med att i sin tur stämma Rick Salomon.

Kom överens utanför rättsalen 

Det hela slutade med att paret gjorde upp utan rättslig hjälp, men detaljerna i vad de kom fram till har inte kommit ut till allmänheten. 

Paris Hilton berättar i intervjun att hon efter allt det som hände för över tio år sedan, har ändrat sin syn på män generellt.

– Det känns som att jag inte kan lita på någon längre. Så for jag börjar dejta någon, så blir de flickidoler som alla vill ha.

https://www.instagram.com/p/BXsKz8rH_1h/?taken-by=parishilton

Intervjun med Marie Claire gjordes bara några dagar innan Paris Hilton gick ut på Instagram och visade att hon numera dejtar "Leftovers"-stjärnan Chris Zylka. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.