Hilary Duffs rädsla – inför nakenfotot

Hilary Duff fortsätter sitt samarbete med Disney med en ny säsong av ”How I met your father”.
Foto: NEWSCOM / NDZ/STARMAXINC.COM/NEWSCOM/SIPA SIPA USA

Hilary Duff har kastat kläderna för en god sak.

Något som gjorde henne ”förskräckt” på förhand.

Skådespelaren Hilary Duff, 34, som slog igenom i den klassiska Disney-serien ”Lizzie McGuire”, kastade kläderna i samband med en omslagsfotografering för magasinet Women's health.

En fotografering som den forna barnstjärnan beskriver som ”såååå läskig” på Instagram.

– Jag gillar verkligen att göra grejer som gör mig lite obekväm, och det här var uppenbarligen det, säger hon till Entertainment tonight.

https://www.instagram.com/p/CdYgFl3LKs-/?hidecaption=true

Hilary Duff: ”Förskräckt”

Skådespelaren tillika artisten säger att fotograferingen visserligen fick henne att känna sig ”stark och vacker”, och även om Hilary Duff gillar att utmana sig själv var det kanske inte helt självklart att ställa upp.

Eller som hon skriver på Instagram:

”Jag visst att det här skulle göra mig förskräckt och jag fick rätt!”

– Jag är inte personen som glider runt naken hemma i mitt hus, aldrig, så det var läskigt. Men sedan var det bara kvinnor som jobbade med fotograferingen den dagen, och alla där bara peppade mig och fick mig att känna mig bra och vacker. Jag är så glad att jag gjorde det, utvecklar Hilary Duff för Entertainment tonight.

Hilary Duff frontar majnumret av Women's health – ett nummer som beskrivs som ett ”kroppsnummer” där man vill omdefiniera hur en kropp ”ska” se ut – och rubriken lyder ”På Hilary Duffs villkor”.

– Jag är stolt över min kropp. Jag är stolt att den har producerat tre barn för mig. Jag har kommit till en plats där jag är lugn över de förändringar som min kropp har gått igenom, säger Hilary Duff till Entertainment tonight.

Hilary Duffs karaktär ”skrämde” Disney

Hilary Duff slog som sagt igenom som huvudkaraktären i Disney-serien ”Lizzie McGuire”. 

Det talades om att serien skulle göra comeback, vilket fick fansen att jubla – men efter två inspelade avsnitt skrotades planerna 2020.

Hilary Duff som Lizzie McGuire, i serien med samma namn, när det begav sig.
Foto: Disney

Hilary Duff själv menar att Disney antagligen blev ”skrämda” av det faktum att Lizzy McGuire numera skulle vara i 30-årsåldern och allt vad det innebär – med fester, sex, dramatik och annat som ibland hör det lite vuxnare livet till.

I stället kommer Hilary Duff att synas i ytterligare en säsong av ”How I met your father” som även den produceras av Disney och visas på Disney+ i Sverige.

Hilary Duff har huvudrollen som karaktären Sophie och säsong två väntas ha premiär senast januari 2023.

Barnstjärnan anmäldes försvunnen – hittades död:

Försvann från skolan men hittades senare död

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.