Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hilary Duff slår tillbaka mot traffickingryktena

Hilary Duff slår tillbaka mot hemska ryktena
Barnstjärnan Hilary Duff anklagas för att utsätta sina barn för sextrafficking, efter att ha visat en naken bild på sin son på sociala medier.
Foto: DEVONE BYRD,PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
”Det här är faktiskt vidrigt... Vem som nu fantiserade ihop det här och delade med sig av skiten i universum borde ta en paus från sin telefon”, skriver Hilary Duff på Twitter.
Foto: BRUJA, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Barnstjärnan Hilary Duff anklagas för att utsätta sina barn för sextrafficking, efter att ha visat en naken bild på sin son på sociala medier, skriver Page Six.

Nu slår Duff tillbaka, och uppmanar ryktesspridarna att ”skaffa en hobby”.

”Det här är faktiskt vidrigt... Vem som nu fantiserade ihop det här och delade med sig av skiten i universum borde ta en paus från sin telefon”, skriver Hilary Duff på Twitter.

”Lizzie McGuire”-skådespelerskan Hilary Duff, 32, trodde nog att hon bara visade upp sin fotovägg med familjen på sociala medier – men det tog inte lång tid innan barnstjärnan blev anklagad för sextrafficking barnpornografibrott, skriver Page Six.

Anklagades för trafficking 

Duff filmade av sin fotovägg hemma, där en av bilderna föreställer numera åttaåriga sonen naken. Efter att ha informerats om att det är opassande av sina följare valde Hilary Duff att täcka över hans privata delar och filma om.

”Någon på Instagram påpekade att han var naken, vilket han är, så vi täckte upp det med ett klistermärke”, säger Hilary Duff i videon.

Men det tog inte lång tid innan videon spreds på sociala medier, och flera anklagade Duff för trafficking.

”Det faktum att folk säger att det inte är något fel med bilden är anledningen till att kändisar aldrig åker fast för traffickingbrott mot sina barn”, hävdar en person och får medhåll – medan andra också försvarar Duff.

”Jag vet att alla är uttråkade”

Skådespelerskan gick snabbt ut och försvarade sig själv, och kallade ryktena för vidriga.

”Jag vet att alla är uttråkade som fan just nu... men det här är faktiskt vidrigt... Vem som nu fantiserade ihop det här och delade med sig av skiten i universum borde ta en paus från sin telefon. Kanske skaffa en hobby”, skriver Hilary Duff på Twitter.


https://twitter.com/HilaryDuff/status/1264225767161913345?s=20
Alex D'Rosso visar förändringen – berättar om skönhetsingreppet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.