Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hetaste namnet som kan leda Eurovision

GINA DIRAWI, 21<br>Dirawi ledde Melodifestivalen i fjol tillsammans med Sarah Dawn Finer och Helena Bergström och gjorde succé. Hon är dessutom ett av SVT:s stora framtidsnamn.Foto: Sven Lindwall
KRISTIAN LUUK, 45<br>Har mängder med tv-erfarenhet, över 15 år i rutan. Han har dessutom gjort stora evenemang tidigare - ledde ju som bekant Melodifestivalen både 2007 och 2008.Foto: Bertil Ericson / Scanpix
SARAH DAWN FINER, 30<br>Har tävlat i Melodifestivalen flera gånger och varit den svenska jurygruppens ordförande i Eurovision. Programledare för Melodifestivalen i fjol.Foto: David Sica
MÅNS ­ZELMERLÖW, 26<br>"Allsång på Skansen"-programledaren har låga odds hos spelbolagen. Inte så konstigt - han börjar skaffa sig rejält med vana från stora livesändningar. Skåning.Foto: Annika Af Klercker
CHARLOTTE PERRELLI, 37<br>Som gammal Eurovision-vinnare, "Take me to your heaven" 1999, är hon ett drömnamn i schlagerkretsar. Har dessutom lett Melodifestivalen två olika år.Foto: Sven Lindwall

SVT hävdar att de ännu inte påbörjat processen med att leta programledare – allt fokus har legat på att lösa frågan om värdstad.

Det spekuleras dock redan i flera heta namn – och nu har tre bettingbolag sagt sitt om vilka som är troligast att leda schlagerfesten.

GINA DIRAWI, 21

Dirawi ledde Melodifestivalen i fjol tillsammans med Sarah Dawn Finer och Helena Bergström och gjorde succé. Hon är dessutom ett av SVT:s stora framtidsnamn.

KRISTIAN LUUK, 45

Har mängder med tv-erfarenhet, över 15 år i rutan. Han har dessutom gjort stora evenemang tidigare - ledde ju som bekant Melodifestivalen både 2007 och 2008.

SARAH DAWN FINER, 30

Har tävlat i Melodifestivalen flera gånger och varit den svenska jurygruppens ordförande i Eurovision. Programledare för Melodifestivalen i fjol.

CHARLOTTE PERRELLI, 37

Som gammal Eurovision-vinnare, "Take me to your heaven" 1999, är hon ett drömnamn i schlagerkretsar. Har dessutom lett Melodifestivalen två olika år.

MÅNS ­ZELMERLÖW, 26

"Allsång på Skansen"-programledaren har låga odds hos spelbolagen. Inte så konstigt - han börjar skaffa sig rejält med vana från stora livesändningar. Skåning.

 

Källa: Odds från Nordicbet och Unibet