Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Herngren avslöjar detaljer om nya "Solsidan"-filmen

!Solsidan"Foto: TV4
Felix Herngren.Foto: /IBL

Lagom til jul har populära serien "Solsidan" premiär som långfilm.

Nu avslöjar Felix Herngren detaljer om den nya filmen.

– Jag tror att den blir väldigt rolig, säger han till Aftonbladet.

Det pratades länge om att den populära TV4-serien "Solsidan" skulle bli film och nu blir det verklighet. Inspelningarna är i full gång.

"Nu är i gång. Äntligen. Det är som tiden stått still sen förra inspelningen med det här underbara gänget" , skrev Felix Herngren på Instagram i början av maj. 

Felix Herngren: "Jag skrattade mycket"

Han berättade även att filmen ska ha premiär i jul. Nu avslöjar regissören Felix Herngren nya detaljer om den kommande filmen.

– Vi har filmat i tretton dagar nu och gjort en tredjedel ungefär. Jag tror att den blir väldigt rolig. Jag såg lite klippning i dag och jag skrattade mycket, säger Herngren till Aftonbladet.

Han är förtegen om handlingen, men avslöjar att filmen utspelar sig under flera årstider, men börjar vid julen.

https://www.instagram.com/p/BTtjVhvDRV4/?taken-by=flxherngren

LÄS MER: Glädjebeskedet: Solsidan blir långfilm 

Felix Herngren: "Folk är väldigt taggade"

Felix Herngren berättar även att det är roligt att återförenas med de andra skådespelarna, Henrik Dorsin, Johan Rheborg, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch och Malin Cederbladh.

– Folk är väldigt taggade. Alla är väldigt engagerade. Det var på något sätt lite sorgligt sist när vi slutade. Det har varit så härligt stämning så det var väldigt kul att få ses igen och köra ihop, säge Herngren till Aftonbladet.

Det kommer även att dyka upp några nya ansikten i den kommande filmen. Vilka vill inte Felix Herngren avslöja.

– Men det blir ett par härliga namn den här gången, säger han till tidningen.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.