Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Henrik Schyffert får roll i "Solsidan"

Foto: MIKAEL SJÖBERG
Foto: OLLE SPORRONG

Henrik Schyffert är klar för långfilmen om "Solsidan".

Det avslöjar komikern och skådespelaren själv på Instagram.

"Jag är med och spelar en karaktär i nya Solsidan-filmen. Vi har jättekul", skriver han till bilden.

Henrik Schyffert har en roll i kommande filmen om "Solsidan".

Både produktionsbolaget och Henrik Schyffert själv valde att gå åt med nyheten på Instagram under tisdagen tillsammans med en bild från inspelningen tillsammans med Mia Skäringer, Josephine Bornebusch och Johan Rheborg.

"Hej mamma! Jag är med och spelar en karaktär i nya Solsidan-filmen. Vi har jättekul. Saknar dig! Kram, Henrik!", skriver Henrik Schyffert i sitt inlägg.

"Vi är superglada att även Henrik Schyffert är med i Solsidan långfilmen!", skriver produktionsbolaget FLX i sitt inlägg.

Och fansen är glada över nyheten: "Nu blev man ju bara ännu mer taggad!" och "Jaaa!! Vad Roligt." är några av kommentarerna till bilden.

https://www.instagram.com/p/BUb440ZDeEl/?taken-by=schyffert

LÄS MER: Herngren avslöjar detaljer om nya "Solsidan"-filmen

Tidigare i maj berättade Felix Herngren att filminspelningen av den populära tv-serien var igång. 

"Nu är i gång. Äntligen. Det är som tiden stått still sen förra inspelningen med det här underbara gänget" , skrev Felix Herngren på Instagram då.

Filmen, som är den första som Henrik Schyffert gjort tillsammans med Johan Rheborg sedan ”Fyra nyanser av brunt” 2004, beräknas ha premiär under julen.

 

https://www.instagram.com/p/BUb6RWMFKJm/?taken-by=flxstockholm

LÄS MER: Herngrens tårar efter åren med "Solsidan"

Felix Herngren har berättat för Aftonbladet om de pågående inspelningarnaoch om glädjen att jobba  med de andra skådespelarna, Henrik Dorsin, Johan Rheborg, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch och Malin Cederbladh.

– Folk är väldigt taggade. Alla är väldigt engagerade. Det var på något sätt lite sorgligt sist när vi slutade. Det har varit så härligt stämning så det var väldigt kul att få ses igen och köra ihop, har han berättat för tidningen.

https://www.instagram.com/p/BTtjVhvDRV4/?taken-by=flxherngren