Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Henrik Schyffert om sin skilsmässa

Henrik Schyffert berättar om sin skilsmässa och relationen till Nour El-Refai.
Foto: Mikael Sjöberg
– Det största som hänt är att jag har skilt mig, säger Henrik Schyffert i podcasten.
Foto: Olle Sporrong
Under välgörenhetsgalan "Hela Sverige skramlar" i september 2015 sa han att han visst tagit hem syriska flyktingar till sig - komikerkollegan El Refai var inneboende hos honom sedan ett år tillbaka.
Foto: Mikael Sjöberg

I sin intervju med podcasten "Värvet" berättar komikern Henrik Schyffert om skilsmässan från författaren Bea Uusma - och sin relation till Nour El-Refai.

– Det största som hänt är att jag har skilt mig, säger den hyllade komikern.

I ett avsnitt av podcasten "Värvet" som släpptes under fredagen berättar Henrik Schyffert, 48, om de största skillnaderna i sitt liv sedan han var med i podcasten senast för fyra år sedan.

Det mest omvälvande nämner han sin skilsmässa från författaren Bea Uusma, 50, som skedde 2012.

– Det största som hänt är att jag har skilt mig, säger Henrik Schyffert i podcasten.

Skilsmässan har också lett till att Henrik Schyffert har fått en bättre relation till sina barn, trots att de inte träffas lika ofta.

– Jag har blivit bättre kompis med ungarna. Jag älskar mina barn, säger Henrik Schyffert i podcastavsnittet.

Innan paret skilde sig ska de ha gått i parterapi berättar han i podcasten.

Apropå parterapi menar Henrik Schyffert att han tror att han hade varit psykolog om han inte var komiker - något som Nour El Refai, 28, inte håller med om.

– Nour skämtade med mig och sa ”Du skulle vara världens mest stressade psykolog”, att jag inte skulle palla att sitta och lyssna, säger Henrik Schyffert i avsnittet av "Värvet".


LÄS MER: Schyfferts fräcka skämt på scenen


Henrik Schyfferts skämt om Nour El Refai


LÄS MER: 9-åringens skämt om Schyfferts relation med Nour


Henrik Schyffert har tidigare skämtat om sin relation till Nour El Refai.

Under välgörenhetsgalan "Hela Sverige skramlar" i september 2015 sa han att han visst tagit hem syriska flyktingar till sig - komikerkollegan El Refai var inneboende hos honom sedan ett år tillbaka.

– Du ville bara duscha med mig, skämtade Nour El-Refai tillbaka.

– Får ni chansen ta in en jättesexig ung syrisk tjej, tyckte Henrik Schyffert på galan.

När Schyffert var med som programledare i Melodifestivalen i år skämtade han med populära Sigrid, 9, som gjorde comeback i programmet. När Sigrid inte tyckte att Schyffert gör något meningsfullt sa han:

– Det gör jag väl. Jag anordnar insamlingsgalor, sa han.

Men Sigrid hade svar på tal.

– Du träffade en snygg tjej från Syrien. Då helt plötsligt brinner du för flyktingfrågan, sa hon från scenen.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.