Henrik Schyffert berättar om sin skilsmässa och relationen till Nour El-Refai. Foto: Mikael SjöbergHenrik Schyffert berättar om sin skilsmässa och relationen till Nour El-Refai. Foto: Mikael Sjöberg
Henrik Schyffert berättar om sin skilsmässa och relationen till Nour El-Refai.  Foto: Mikael Sjöberg
– Det största som hänt är att jag har skilt mig, säger Henrik Schyffert i podcasten. Foto: Olle Sporrong– Det största som hänt är att jag har skilt mig, säger Henrik Schyffert i podcasten. Foto: Olle Sporrong
– Det största som hänt är att jag har skilt mig, säger Henrik Schyffert i podcasten. Foto: Olle Sporrong
Under välgörenhetsgalan "Hela Sverige skramlar" i september 2015 sa han att han visst tagit hem syriska flyktingar till sig - komikerkollegan El Refai var inneboende hos honom sedan ett år tillbaka. Foto: Mikael SjöbergUnder välgörenhetsgalan "Hela Sverige skramlar" i september 2015 sa han att han visst tagit hem syriska flyktingar till sig - komikerkollegan El Refai var inneboende hos honom sedan ett år tillbaka. Foto: Mikael Sjöberg
Under välgörenhetsgalan "Hela Sverige skramlar" i september 2015 sa han att han visst tagit hem syriska flyktingar till sig - komikerkollegan El Refai var inneboende hos honom sedan ett år tillbaka. Foto: Mikael Sjöberg

Henrik Schyffert om sin skilsmässa

Publicerad

I sin intervju med podcasten "Värvet" berättar komikern Henrik Schyffert om skilsmässan från författaren Bea Uusma - och sin relation till Nour El-Refai.

– Det största som hänt är att jag har skilt mig, säger den hyllade komikern.

I ett avsnitt av podcasten "Värvet" som släpptes under fredagen berättar Henrik Schyffert, 48, om de största skillnaderna i sitt liv sedan han var med i podcasten senast för fyra år sedan.

Det mest omvälvande nämner han sin skilsmässa från författaren Bea Uusma, 50, som skedde 2012.

– Det största som hänt är att jag har skilt mig, säger Henrik Schyffert i podcasten.

Skilsmässan har också lett till att Henrik Schyffert har fått en bättre relation till sina barn, trots att de inte träffas lika ofta.

– Jag har blivit bättre kompis med ungarna. Jag älskar mina barn, säger Henrik Schyffert i podcastavsnittet.

Innan paret skilde sig ska de ha gått i parterapi berättar han i podcasten.

Apropå parterapi menar Henrik Schyffert att han tror att han hade varit psykolog om han inte var komiker - något som Nour El Refai, 28, inte håller med om.

– Nour skämtade med mig och sa ”Du skulle vara världens mest stressade psykolog”, att jag inte skulle palla att sitta och lyssna, säger Henrik Schyffert i avsnittet av "Värvet".

 

LÄS MER: Schyfferts fräcka skämt på scenen

 

Henrik Schyfferts skämt om Nour El Refai

 

LÄS MER: 9-åringens skämt om Schyfferts relation med Nour

 

Henrik Schyffert har tidigare skämtat om sin relation till Nour El Refai.

Under välgörenhetsgalan "Hela Sverige skramlar" i september 2015 sa han att han visst tagit hem syriska flyktingar till sig - komikerkollegan El Refai var inneboende hos honom sedan ett år tillbaka.

– Du ville bara duscha med mig, skämtade Nour El-Refai tillbaka.

– Får ni chansen ta in en jättesexig ung syrisk tjej, tyckte Henrik Schyffert på galan.

När Schyffert var med som programledare i Melodifestivalen i år skämtade han med populära Sigrid, 9, som gjorde comeback i programmet. När Sigrid inte tyckte att Schyffert gör något meningsfullt sa han:

– Det gör jag väl. Jag anordnar insamlingsgalor, sa han.

Men Sigrid hade svar på tal.

– Du träffade en snygg tjej från Syrien. Då helt plötsligt brinner du för flyktingfrågan, sa hon från scenen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag