Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Henrik Larsson tvekan – efter dotterns tårar

Henrik Larsson tvekan – efter dotterns tårar
Henke Larsson.
Foto: Kanal 5
Janelle Larsson.
Foto: Expressen/kvällsposten

Henrik ”Henke” Larsson ger sig ut på sitt livs äventyr när han seglar över havet i Dplay:s ”Över Atlanten”.

Men samtidigt är det jobbigt att lämna familjen bakom sig, och fotbollslegendaren tvekade in i det sista om han skulle följa med eller inte.

– Det fälldes några tårar, så då tänkte man: ”Ska jag ställa in eller inte?” men så är det ju, säger Henke Larsson i ”Över Atlanten”.

I premiären av Dplay-programmet ”Över Atlanten” gör sig de svenska stjärnorna redo att lätta ankar från Gran Canaria, för att segla hela vägen över Atlanten till Västindien.

Tillsammans med artisten Tommy Nilsson, alpina OS-vinnaren Frida Hansdotter, programledaren Sofia Wistam, komikern Klas Eriksson och tv-kocken Tareq Taylor ska fotbollslegendaren Henrik ”Henke” Larsson korsa världshavet.

Men trots det stora äventyret som ligger framför dem så har VM-medaljören haft svårt att lämna familjen hemma, och dotterns känslor påverkar fotbollsspelaren.

– I går kväll så var det lite jobbigt. Man har vetat om att man ska göra det här länge, men det är klart att de sista dagarna har det blivit lite mer markant att man ska åka i väg. Så min dotter var inte så lycklig. När hon blir känslig blir man ju själv känslig, säger Henke Larsson i ”Över Atlanten”.

När dottern Janelle Larsson började gråta över pappans avfärd över havet började Henke Larsson tvivla på om han överhuvudtaget kunde ge sig i väg.

– Hon var inte nöjd. Det fälldes några tårar, så då tänkte man: ”Ska jag ställa in eller inte?”, säger han i programmet.

Samtidigt vet profilen att det kostar lite att få uppleva speciella äventyr, som en världsomsegling är.

– Men så är det ju, vill man uppleva något annorlunda måste man i bland kasta sig utanför ens bekvämlighetszon, säger han.

”Över Atlanten” finns nu på Dplay, och har premiär på Kanal 5 den 25 augusti.

Kräkdrama i ”Över Atlanten” – känsliga tittare varnas

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.