Camilla Henemark var inte ensam på dejten med Prince. Foto: SVEN LINDWALLCamilla Henemark var inte ensam på dejten med Prince. Foto: SVEN LINDWALL
Camilla Henemark var inte ensam på dejten med Prince. Foto: SVEN LINDWALL
Camilla Henemark i TV4:s "Biggest Loser VIP". Foto: PÄR BÄCKSTRAND / TV4Camilla Henemark i TV4:s "Biggest Loser VIP". Foto: PÄR BÄCKSTRAND / TV4
Camilla Henemark i TV4:s "Biggest Loser VIP". Foto: PÄR BÄCKSTRAND / TV4
Brigitte Nielsen. Foto: BALDINI / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCEBrigitte Nielsen. Foto: BALDINI / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE
Brigitte Nielsen. Foto: BALDINI / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE
Prince avled i april 2016. Foto: PAISLEY PARK FILMS / ZUMAPRESS.COM ZUMA PRESSPrince avled i april 2016. Foto: PAISLEY PARK FILMS / ZUMAPRESS.COM ZUMA PRESS
Prince avled i april 2016. Foto: PAISLEY PARK FILMS / ZUMAPRESS.COM ZUMA PRESS

Henemarks triangel- drama med Prince

Publicerad

Prince lurade Camilla Henemark till en trippeldejt.

När hon dök upp för att möta ikonen hade han också bjudit in modellen Brigitte Nielsen.

– Han hade sett till att dejta oss båda samtidigt, säger Camilla Henemark i "Breaking News".

I torsdagens "Breaking News" gästas Filip Hammar och Fredrik Wikingsson av sångerskan Camilla Henemark. Där ber programledarna henne om en anekdot om avlidne artisten Prince – varpå Henemark avslöjar att hon gått på dejt med ikonen.

Sångerskan bodde på hotell i Paris när en stor rosbukett dök upp tillsammans med Princes dejtinbjudan.

 

LÄS MER: Camilla Henemark nära att lämna Biggest Loser VIP

 

– Jag tänkte ”gud, det här är ju min dröm, nu får jag träffa Prince” – och inte bara det, gå på dejt med Prince. "Det här ska bli fantastiskt”, minns Camilla Henemark.

Men när hon dyker upp på dejten visar det sig att hon inte är den enda som bjudits in – där sitter också den danska modellen Brigitte Nielsen.

Camilla Henemark: "Han försvann mellan våra ben"

– Vadå, skulle ni dubbeldejta då? frågar Filip Hammar som också undrar om det rörde sig om en "trekantsdröm" från Princes sida.

– Det var det som var grejen. Han hade sett till att dejta oss båda samtidigt, berättar Camilla Henemark.

När Prince väl dök upp hade både Henemark och Nielsen hunnit dricka "jag vet inte hur många flaskor champagne", enligt Henemark.

De dansade båda med Prince – men för Filip och Fredrik berättar hon att det inte blev någon romantik mellan dem.

 

LÄS MER: Henemark trodde hon skulle dö – innan året var slut

 

– Han försvann mellan oss. Mellan våra ben, bokstavligen, säger Camilla Henemark och syftar på Prince blygsamma längd på 157 centimeter.

Camilla Henemark var under 1980- och 90-talen med i popgruppen Army of Lovers, och var då känd under artistnamnet La Camilla.

"Breaking News med Filip och Fredrik" sänds måndag till torsdag klockan 22 på Kanal 5.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag