Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Henemarks drömgage för "Let's dance"

Camilla Henemark ska ha utlovats en halv miljon för att vara med i "Let's dance".Foto: Christian Örnberg

Expressen kan i dag berätta om Camilla Henemarks drömgage för medverkan i "Let's dance".

Den före detta "Army of Lovers"-medlemmen får enligt uppgift en halv miljon för att vara med.

"Let's dance" blir en stjärnspäckad historia i år. Produktionen har nämligen lyckats locka till sig tunga namn som Camilla Läckberg, 37, Pernilla Wahlgren, 44, och supermodellen Marcus Schenkenberg, 43. Och TV4 har skjutit upp årets premiärprogram till april för att "Let's dance" inte ska krocka med storsatsningen "The Voice".

Tränar för fullt

Träningsförberedelserna inför programstarten i april pågår för fullt på ett gym i Stockholm.

Schenkenberg var en av deltagarna som fanns på plats under gårdagen, och 43-åringen såg ut att vara på gott humör. En annan av årets starka profiler är den förra "Army of lovers"-medlemmen Camilla Henemark, 47.

Expressen kan i dag berätta att stjärnan blir bäst betald i tävlingen.

Den 47-åriga sångerskan ska enligt uppgifter utlovats ett arvode på en halv miljon kronor.

Uppståndelsen blev stor kring Henemark då boken "Den motvillige monarken" tog upp hennes umgänge med kungen.

"Haft en livskris"

- Jag har precis haft en livskris som jag tagit mig ur. Jag vill kunna jobba. Jag är en offentlig person. Jag vill att folk ska ha förtroende för mig och förstå att allt som händer i livet, kan man ibland inte alltid vara stolt över. För det här är inget jag är stolt över, berättade hon då i en exklusiv intervju i Expressen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.