Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Henemarks beslut – för att rädda sitt liv

Camilla Henemark. Foto: SVEN LINDWALL
Camilla Henemark hos Malou von Sivers. Foto: TV4

Hon tävlade mot Anna Book i "Biggest loser VIP" - och blev viktmobbad i programmet.

I "Malou efter tio" berättar Camilla Henemark om svåra tiden efter "Biggest loser VIP", och hur viktnedgången inte gick som hon hade tänkt.

– Jag hamnade i depression när jag kom hem, och satte mig ner och började hetsäta igen, säger Camilla Henemark i programmet.

I "Biggest loser VIP" tävlade kändisar som Anna Book, Runar Sögaard och "Ullared"-Morgan om att gå ner mest i vikt. En av programmets kända deltagare var också artisten Camilla Henemark - men resan i programmet blev inte som hon hade tänkt sig.

I "Malou efter tio" berättar Henemark att hon året innan "Biggest loser VIP" kände att hon behövde ändra sitt liv för att inte dö.

– De sökte ju upp oss, och jag tror alla vi blev förolämpade först. Men jag såg det som en jättechans. Jag gick hela året innan och kände att jag måste göra något åt det här. Läkaren sa att om inte jag gör något åt det här så har jag inte mycket tid kvar. För mycket av allt och ingen motion alls. Jag hade försökt ta tag i det med gymkort och allt, men det gick inte, säger Camilla Henemark.

Henemark fick diskbråck, och försökte få smärtan i ryggen att försvinna med hjälp av medicin och alkohol, snarare än med träning.

– Det dövar man gärna med smärttabletter och alkohol. Så det kan gå snabbt utför, säger hon i "Malou efter tio".

 

LÄS MER: Camilla Henemarks fusk- anklagelse mot Anna Book

 

Camilla Henemark blev deprimerad

 

LÄS MER: Anna Books revansch på Henemark – efter bråken

 

Under medverkan i "Biggest loser VIP" har Camilla Henemark hindrats av sina diagnoser - adhd och Asperger. Diagnoserna gör att hon har svårt att fokusera, något som påverkade hennes resa i programmet.

– När man har adhd så tappar man fokus om det är tråkigt, säger Camilla Henemark i "Malou efter tio".

Hon säger att hon hade svårt att relatera till Anna Book under programmet, som hade en väldigt positiv inställning till programmet.

– Jag var inte som Anna som sa "ja", jag kunde inte relatera till det, säger Henemark.

Efter "Biggest loser VIP" slutade Camilla Henemark träna, och hamnade i en depression - något hon nu försöker ta sig ur.

– Jag hamnade i depression när jag kom hem, och satte mig ner och började hetsäta igen. Jag isolerade mig och gick inte ut, för jag skämdes för hur jag såg ut. Men de senaste veckorna försöker jag vända det här igen, säger hon i programmet.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!