Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Henemark klar för "Fångarna på fortet"

Camilla Henemark är aktuell för "Fångarna på fortet" igen. Både hon och rallykartläsaren Tina Thörner var med i förra årets "Let's dance"-lag.
Foto: Olle Sporrong

Fångarna på fortet blir fångarna på Arlanda - och Camilla Henemark är aktuell.

Efter flygbolaget Skyways konkurs i går står produktionen nu handfallen då kändisarna skulle ha flugit med chartrade plan från bolaget.

– Det är katastrof att det är så tajt inpå när vi ska åka, säger Crille Andersson, exekutiv producent.

Inspelningarna av den nya säsongen av "Fångarna på fortet" ska som vanligt ske i Frankrike. Den nionde juni skulle det första chartrade planet fullt av tävlingssugna kändisar lyfta. I går gick dock flygbolaget Skyways, som tv-produktionen har anlitat, i konkurs.

– Det är ett helvete. Det ställer till det för de nästan 100 deltagare som ska ner till Frankrike om ett par veckor, säger Crille Andersson.

Henemark klar

Enligt en källa i produktionen är två av de drabbade "Let's dance"-dansaren Tobias Karlsson, 35, och rallydrottningen Tina Thörner, 46. Även Camilla Henemark, 47, ska vara aktuell i det så kallade "Let's dance"-laget.

Nu arbetar TV4 på högvarv för att lösa krisen.

– Det är en jäkla utmaning. Vi utarbetar en plan nu, säger Andersson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.