Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hemligheten om succén Bridget Jones Dagbok

Foto: JIM SMEAL/BEI/REX / JIM SMEAL/BEI/REX REX FEATURES

Zellweger berättar under en intervju något glädjande för alla Bridget Jones fans. 

Det kan bli en fjärde film om Bridget Jones liv – i alla fall om hon själv får bestämma.

– Jag hoppas verkligen att det blir en fjärde film, säger hon till Daily Records. 

Fansen jublade när filmen Bridget Jones återvände på bioduken med en tredje film år 2016 – nu står de inför ännu en glad överraskning. 

Skådespelerskan Renee Zellweger sa i en intervju med Daily Record att det inte är omöjligt att det kommer en fjärde film. 

– Jag hoppas verkligen att det blir en fjärde film. Jag älskar Bridget, hon är så kul, säger hon. Det skulle vara kul att se henne komma tillbaka. 

 

LÄS MER: Renée Zellweger om nya Bridget Jones 

 

Den första filmen, Bridget Jones's Diary, är en filmatisering av Helen Fieldings populära bok från 1996 med samma namn. I filmen spelar Renee Zellweger mot Hugh Grant och Colin Firth. 

Efter den första filmen har tre uppföljare kommit ut, Bridget Jones: The Edge of Reason (2004) samt Bridget Jones's Baby (2016). I stort sett alla filmerna har blivit hyllade av fansen. 

Hugh Grant kände inte igen Renee Zellweger 

Foto: KGC-102 / STELLA PICTURES 111953-5

I den första Bridget Jones-filmen från 2001 inledde Renée Zellwegers rollfigur Bridget Jones en romans med sin chef: Hugh Grants rollfigur Daniel Cleaver. 

Hugh Grant deltog i pratshowprogrammet "Watch what happens live" för att prata om sin kommande film "Florence Foster Jenkins" – även den en romantisk komedi.

Programledaren Andy Cohen bestämde sig för att leka en lek med den brittiske skådespelaren. Han visade bilder och ställde frågor om Hugh Grants gamla motspelerskor, skriver bland andra Buzzfeed.

 

LÄS MER: Renée Zellweger – 12 saker du bör veta 

 

När Hugh Grant skulle identifiera sex före detta motspelerskor på deras pannor och näsor blev det även aningen pinsamt.

På bilderna syntes Drew Barrymore, Julia Roberts, Julianne Moore, Meryl Streep, Renée Zellweger och Sarah Jessica Parker.

– Vem är personen tvåa från höger? Jag har aldrig sett henne i hela mitt liv, säger stjärnan. 

Kvinnan var alltså Renée Zellweger. Hans gamla kollega från Bridget Jones-filmerna.

När Hugh Grant fick höra vem det var utbrast han "Oh Renée". 

 

 

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.