Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Priscilla krossad – exet tog Elvis pengar

Skådespelerskans ex, Marco Garibaldi, var i själva verket en bluff och ljög om sitt namn under de 22 år paret spenderade tillsammans.Foto: AP FR78211 AP
Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO

Priscilla Presley är i spillror efter att det avslöjades att hennes senaste relation var en ren lögn.

Skådespelerskans ex, Marco Garibaldi, ljög om sitt namn och spenderade närmare 50 miljoner dollar av Elvis Presleys förmögenhet rapporterar sajten Radar.

– Han sa att han var från en viktig italiensk familj, men var egentligen från Brasilien, säger en uppgiftslämnare till Radar.

Elvis Presleys exfru, Priscilla Presley, 73, blev förkrossad då det avslöjades att hennes senaste pojkvän och far till hennes barn, Marco Garibaldi, 63, var en bluff.

Under de 22 år som han levde hos henne i Beverly Hills lurade expojkvännen Presley att hans efternamn tillhörde ett rikt italienskt släkte. Han uppges även ha hunnit spendera närmare 50 miljoner dollar av Elvis Presleys förmögenhet under tiden de var tillsammans.

Den chockerade sanningen var att Marco Garibaldi i själva verket var född i Brasilien – och att hans riktiga namn är Garcia. Marco ändrade sitt efternamn och hittade på en romantisk historia om Europa och rikedomar för att imponera på den världskända Priscilla Presley då de träffades 1984 enligt sajten Radar.

– Han kommer från en brasiliansk familj vilka tillhör medelklassen, men fick det förklarat för sig att han aldrig skulle få henne med sitt efternamn. Han berättade för alla, Priscilla inkluderad, att han var från en viktig italiensk familj. Allt var en lögn, berättar en källa.

 

LÄS MER: Exfruns ord om Elvis hemliga avskedsbrev 

 

Sonen Navarone konfronterade sin pappa

Det hela avslöjades då Presleys son, Navarone Garibaldi, 31,  konfronterade sin far om lögnen. Priscilla Presley fick strax därefter ett sms som avslöjade lögnen.

– Först trodde inte Navarone på det han fick höra. Men då han konfronterade sin pappa blev Marco galen, säger källan.

Navarone beslutade sig för att besöka släkten i Brasilien då han fick reda på sanningen.

– Marco har ett hemskt humör, men Navarone flög ändå för att möta sina okända släktingar i Brasilien. Marco har inte pratat med sin son sedan dess. Navarone kunde inte förstå att han växte upp i tron om att han var italienare när han i själva verket var brazilianare. Det hela var omskakande för sonen, förklarar källan.

Försvann för längesedan ur Presleys liv

Enligt sonen ska Priscilla Presley ha känt sig förrådd av att expojkvännens lögner. 

– Det var längesedan Marco försvann ur hennes liv så jag tror att hon inte vill slösa mer energi på att hitta fler lögner, uppger en källa.