Hemligheten om Bobbi Kristinas död avslöjad

Bobbi Kristina hittades livlös i ett badkar 2015.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Whitney Houston och Bobbi Kristina Brown dog med bara några års mellanrum.
Foto: DAN STEINBERG / AP R-STEINBERG
Nick Gordon.
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

Två år efter Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina Browns död, kommer nu filmen "Bobbi Kristina".

22-åringen drunknade i ett badkar - nu avslöjas hemligheterna bakom Bobbi Kristinas död och hur mamman påverkade henne i den nya filmen, skriver People.

"Hon såg ofta sin mamma och pappa höga, och hon var med oss när vi var helt borta. Vi misslyckades med henne" skriver hennes pappa Bobby Brown i sin biografi 2016.

11 februari 2012 hittas Whitney Houston död i ett badkar på sitt hotellrum i Beverly hills. Hon blir 48 år gammal. Nästan exakt tre år senare, den 31 januari 2015, hittas Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina Brown livlös i ett badkar. Hon förs till sjukhus och ligger i koma under flera månader, där hon får hjälp att andas med hjälp av en respirator. I juli samma år, när hon har hunnit fylla 22 år, så stängs respiratorn av, och Bobbi Kristina Brown förklaras död.

Bobbi Kristinas liv skildras i ny film

Nu kommer filmen om skandalparet Whitney Houston och Bobby Browns dotter, som hamnade fel på vägen. I den skandalomsusade filmen "Bobbi Kristina" skildras kändisdotterns liv med drogpåverkade föräldrar och bråk, och det framkommer hur mycket hennes svåra uppväxt faktiskt påverkade henne.

"Hon såg ofta sin mamma och pappa höga, och hon var med oss när vi var helt borta. Vi svek henne" har Bobby Brown skrivit i sin biografi, som släpptes 2016.

Shonda Baraka har skrivit manus till "Bobbi Kristina" och vill att tittarna ska lära känna henne.

– Jag vill gräva lite djupare och ta reda på varför den här flickans liv blev som det blev, säger Baraka, skriver People.


LÄS MER: Bobbi Kristinas dödsorsak är nu klar


Bobbi Kristinas hårda liv med föräldrarna Bobby Brown och Whitney Houston

Bobbi Kristina levde ett plågat liv, där hon föddes in i kändisskap med missbrukande föräldrar, och när hon var 18 år hittades hennes mamma död i ett badkar.


LÄS MER: Familjens krav – gräv upp Bobbi Kristinas kropp 


När Bobbi Kristina gick samma öde till mötes tre år senare, så anklagades hennes pojkvän Nick Gordon för att ligga bakom döden - något som aldrig gick att bevisa. Däremot stämdes Gordon, och efter att ha hållits ansvarig för Bobbi Kristinas död så dömdes han att betala 293 miljoner kronor till Bobbi Kristina Browns dödsbo.

Nick Gordon var också känd för att vara våldsam mot Bobbi Kristina, avslöjade kändisdotterns vän Alex Reid.

– Han var känd för att strypa henne. Kasta henne i väggar. Slå henne på käken med knytnäven. Helt otroliga saker, säger Alex Reid till E News.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.