Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hemliga trippelspelet bakom ryggen – som TV3 inte visade

Johanna Ridde och Fredrik Thomasson.Foto: TV3.
Beatrice Larsson.Foto: TV3
Johanna Ridde.Foto: TV3.
Johanna Ridde och Fredrik Thomasson.Foto: TV3.
Fredrik Thomasson.Foto: TV3.

De ensamma mammorna valde sina män – men när kamerorna slocknade sprack två av tre relationer.

Men den enes bröd den andres död. Nu står det klart att Fredrik Thomasson – som var Johanna Riddes val – har blivit tillsammans Beatrice Larsson.

Det oväntade kärleksdramat är dock inget tittarna har fått ta del av.

–  Vi har ju inte kunnat göra sådana enkla saker som att gå ut på stan tillsammans, syns man för mycket så kommer misstankarna direkt, säger Fredrik Thomasson.

Klockan 21.00 under torsdagskvällen sände TV3 säsongsavslutningen av "Ensam mamma söker". För Jenny Edlund slutade programmet med kärlek –  i programmet fick tittarna se Tim Robertson gå ner på knä och fria.

Paret är fortfarande tillsammans och ska nu flytta ihop.

– Vi utesluter inte att TV3 får vara med och göra ett bröllopsprogram i framtiden, säger MTG Sveriges presschef Susanne Nylén.

För Beatrice Larsson, som valde Kim Åström, och Johanna Ridde, som valde Fredrik Thomasson, gick det däremot sämre och båda paren gick skilda vägar.

Kärleksspelet bakom kamerorna

Men historien tar inte slut där. När kamerorna slocknade utspelade det sig ett kärleksdrama som tittarna inte fick se – Beatrice Larsson är tillsammans med Fredrik Thomasson, som alltså var Johanna Riddes val.

Det hela började med en kommentar på Facebook som snart ledde till långa telefonsamtal. Paret, som tidigare inte träffats, bestämde träff under en barnfri helg och blev kära.

– Efter tjugo nej så fick jag ett ja, om jag ska vara ärlig. Romantiskt eller hur? Det går tydligen att tjata till sig ett ja, säger Fredrik Thomassen om hur det gick till när paret ringde varandra den där första gången.

– Vi pratade fem timmar om dagen och då kände jag att jag kunde åka ner. Jag tog upp det och då sa hon ja direkt. Jag åkte upp helgen därpå och jag hann knappt ta av mig skorna innan hon flög på mig och sedan dess har vi hängt.

 

LÄS MER: Tv-mammornas kritik mot TV3

 

Beatrice Larsson och Fredrik Thomasson tvingades samtidigt hålla sin kärlek hemlig under hela tiden som "Ensam mamma söker" sändes.

– Det är ingen som har vetat om det förutom Johanna. Jag ville vara ärlig mot henne.

Hur har det varit att hålla det hemligt?

– Oavsett vem vi hade träffat hade vi inte fått gå ut med det och det är ju jättejobbigt att man inte får skrika ut vem man träffar. Vi har ju inte kunnat göra sådana enkla saker som att gå ut på stan tillsammans, syns man för mycket så kommer misstankarna direkt.

Hur tog Johanna det här?

– Hon blev skitglad. Absolut. Hon är den enda som har träffat oss båda och hon tycker verkligen att vi passar ihop.

Hon måste ha blivit förvånad?

– Ja hon blev sjukt förvånad. Hon trodde inte riktigt det var sant först. Jag förstår ju hennes reaktion eftersom jag och Beatrice aldrig hade träffats innan.

Vad var det som inte funkade?

– Det rann bara ut i sanden. Det var inga konstiga vibbar eller så och vi är vänner i dag.

Parets farmtidsplaner

Vad har du och Beatrice för framtidsplaner? Ska ni gifta er?

– Jag har alltid sagt att jag ska gifta mig i brudklänning så det beror väl på om hon friar i frack, haha. Nej men vi har ju först och främst aldrig riktigt fått chansen att vara oss själva utomhus så vi börjar ju där. Jag har börjat plugga på distans så att vi ska kunna träffas oftare och så tar vi en termin i taget.

– Men ja, att hon blir på tjocken och att man friar är väl inte omöjligt men inte just nu.

Beatrice Larsson säger så här om att det inte fungerade med Kim Åström:

– Det var verkligen inte fel val, vi hade jätteroligt och dejtade ett tag efter programmet men det sa aldrig klick.

Hur länge har du och Fredrik träffats?

– Sedan i oktober.

Du flög på honom?

– Ja haha, jag hade lite svårt att hålla mig ifrån honom. Det sa pang ganska direkt.

Har det varit jobbigt att hålla det hemligt?

– Ja, att vi inte har kunnat leva normalt. Det har varit så under en ganska lång tid och det har varit lite jobbigt.

Det blev ett oväntat men ändå lyckligt slut för dig i "Ensam mamma söker"?

– Ja, verkligen. Jag sökte ju efter en drömprins och nu har jag hittat honom. Jag fick en kung.

 

LÄS MER: Brister för TV3-mamman efter orden i tv – skickar hem dejten

 

Johanna Ridde säger så här om den oväntade romansen:

– Ja visst är det otippat, jag fick reda på det för en månad sedan. Jag tappade ju hakan och trodde att någon skämtade med mig. Men när det lagt sig kände jag att de passar varandra som handen i handsken, jag är inget annat än glad för deras skull.

Sista valet var svårt

Johanna Ridde berättar att valet i "Ensam mamma söker" var svårt och att hon drog ut på det in i det sista.

– På morgonen där visste jag fortfarande inte hur jag skulle välja och produktionen ville ju ha en plan. I slutändan gick jag på vem jag hade känt attraktion till först men det var jäkligt svårt. Att det inte funkade är inte Beatrice fel utan jag kände det rätt omgående och det tror jag Fredrik också kände, säger hon och fortsätter:

– Det blev konstigt att pussas när kamerorna inte var på och vi träffades aldrig efter programmet. Det kom inte som en chock att han träffat någon annan.

Känns det trist att det inte blev någon kärlek?

– På sätt och vis. Jag tänkte att jag kanske skulle hitta kärleken en samtidigt var jag ganska cyniskt. Redan efter en vecka kände jag att mitt livs kärlek nog inte var med i programmet. Jag har ju fortfarande inte hittat någon eftersom jag inte kunnat dejta så det längtar jag till.