Dennis Andersson har ett svårt beslut att ta.Dennis Andersson har ett svårt beslut att ta.
Dennis Andersson har ett svårt beslut att ta.
Liselotte Jonsson.Liselotte Jonsson.
Liselotte Jonsson.
Annie Håkansson.Annie Håkansson.
Annie Håkansson.

Hemliga spelet bakom bondens slutdejt

Publicerad

Dennis Anderssons sista dejt med Liselotte Jonsson är avgörande inför slutvalet.
Under kvällen tänker han ta upp något som bekymrar honom.

Men just innan han ska gå har hennes rival, Annie Håkansson, något viktigt att berätta.

Det har blivit dags för Dennis Andersson, 23, att gå på sin sista dejt i "Bonde söker fru". Bonden har ännu inte bestämt sig för vem han ska välja. 

Dejten kommer att vara avgörande – Dennis Andersson ska ta upp ett känsligt ämne med Liselotte Jonsson, 21.

– Jag har haft ett gott öga till Liselotte, samtidigt som jag vill prata med henne för det är vissa grejer jag funderar på, säger han.

Strax innan bonden ska ge sig i väg har Annie Håkansson, 21, något viktigt att berätta. 

– Jag har tänkt väldigt mycket. Jag känner att jag börjar bli kär i dig, så att du vet det, säger hon.

– När hon öppnade sig och berättade, så träffade det rakt i hjärtat. Samtidigt som det var lite jobbigt när jag precis skulle i väg med Liselotte, säger Dennis Andersson. 

 

LÄS MER: TV4-bondens val – brevskrivaren bryter ihop

 

"Bonde söker fru"-Dennis svåra samtal med Liselotte 

Under säsongen har Liselotte Jonsson stundtals känt sig rädd för att bli avvisad och reagerat med känslor och tårar, speciellt inför valen. Det har fått Dennis Andersson att tveka eftersom han inte tycker om drama. 

– Jag måste säga att det har varit lite jobbigt. Jag tycker att svartsjuka är väldigt jobbigt. Det är som ett korthus som rasar, säger han under dejten. 

Liselotte Jonsson förklarar anledningen till att hon ibland drabbas av osäkerhet.

– Det är lite problematiskt i familjen. Det är därför jag vill ha trygg familj, det har inte alltid varit det för mig. Det kanske är därför jag är en så känslig person, säger hon.

Nötbonden har ett mycket svårt beslut att fatta inför nästa veckas avsnitt. 

 

LÄS MER: Liselotte Jonssons kritik mot TV4

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag