Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hemliga kärleksstödet från Cecilia, 50 – Oscar tävlar utan familjen på plats

Oscar Enestad Foto: MIKAEL PERSSON / STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Oscar Enestad, Cecilia Dahlbom Foto: OLLE SPORRONG
Oscar Enestad med sitt sällskap, där bland annat Cecilia Dahlbom ingår Foto: OLLE SPORRONG
Cecilia Dahlbom på plats i Malmö för att stötta Oscar Enestad i Melodifestivalen Foto: OLLE SPORRONG
Oscar Enestad Foto: OLLE SPORRONG
Oscar Enestad Foto: OLLE SPORRONG
Oscar Enestad Foto: OLLE SPORRONG
1 / 7

Oscar Enestad är beredd att släppa ut alla känslor på scen när han tävlar i Melodifestivalen med personliga kärlekslåten ”I love it”.

Under tävlingsveckan har artisten stöd av den 29 år äldre sambon Cecilia Dahlbom – men hon hejar fram pojkvännen i Malmö arena utan sällskap av svärföräldrarna.

– Det hade varit jättekul om de hade varit här. Men de har schlagerfest hemma, säger Oscar Enestad.

Den tidigare FO&O-medlemmen Oscar Enestad, 21, tävlar i Sveriges största underhållningsprogram med bidraget ”I love it”, en låt han själv varit med och skrivit. 

Sedan över tre år har Oscar Enestad varit tillsammans med den 29 år äldre restaurangchefen Cecilia Dahlbom, 50. Artisten har tidigare varit privat kring förhållandet, men ställer nu upp i Melodifestivalen med en låt som handlar om den egna kärleksrelationen.

– Den handlar om att man ska få älska den man vill, och är till alla där ute som känt sig utstötta och inte accepterade, säger Oscar Enestad.

Kärleksuppladdningen

Strax innan kvällens direktsändning lade Oscar Enestad upp en bild på Instagram av sig och kärleken där de ser varandra djup i ögonen. Det är första gången artisten öppet visar upp en bild av Cecilia Dahlbom i sina sociala medier.

https://www.instagram.com/p/Btq5ktNCq_d/

Hyllar stödet från kärleken

Den andra delfinalen går av stapeln i Malmö och på plats finns Cecilia Dahlbom för att stötta sin sambo. Flickvännen har synts i artistens närhet under de aktiviteter som anordnas kring arrangemanget.

Oscar Enestad hyllar sin kärlek och berättar att hennes stöd under tävlingsveckan är ovärderligt.

– Det känns fantastiskt. Superhärligt, säger han.

I den personliga texten till ”I love it” framgår det att artistens föräldrar till en början inte tyckte om sonens kärleksrelation på grund av den stora åldersskillnaden. Men enligt Oscar Enestad är hela hans omgivning i dag accepterande. 

Cecilia Dahlbom hejar dock på pojkvännen i Malmö arena utan sällskap av sina svärföräldrar – de supportar sonen hemifrån.

Saknar du dina föräldrar här?

– Ja. Det hade varit jättekul om de hade varit här. Men de har schlagerfest hemma, och vi kommer att höras på telefon i morgon, säger Oscar Enestad.

Exploderar av känslor

Sångaren berättar att han på lördag kväll kommer att öppna sig och visa känslor på ett sätt han aldrig tidigare gjort – det ska ”explodera”.

– Innan jag går upp på scen ska jag tänka på låtens budskap och varför jag skrev den från första början, säger han. 

https://www.youtube.com/watch?v=tC1L0NT55Kw

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!