Exklusiva festen i natt efter ”Let's Dance”

Segerkyssen efter vinsten i ”Let's Dance”
Eric Saade och Katja Lujan Engelholm efter vinsten.
Eric Saade och Katja Lujan Engelholm.
Foto: TV4
”Vi kommer hänga till måndagsmorgonen tror jag”, säger Eric Saade om efterfesten.
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN

Efterfesten till årets final av ”Let's Dance” hölls på den kändistäta innekrogen Mister French i centrala Stockholm i natt.

De exklusiva inträdesbiljetterna delades ut i guldfärgade kuvert.

– Vi kommer att hänga tills på måndagsmorgonen tror jag, så det blir en lång efterfest, säger vinnaren Eric Saade.

Finalen av årets upplaga av TV4:s ”Let's Dance” stod mellan artisten Eric Saade, 31, och Youtubern Filip Dikmen, 25. Och det var den förstnämnde som tog hem det tillsammans med danspartnern Katja Lujan Engelholm.

– Jag vet inte hur vi mår. Jag var helt inställd på att det här inte skulle hända, men allt jag ville var att Katja skulle få en glasskon. Fy fan vad hon stått ut med mig, både glädje och tårar, säger Eric Saade efter finalen till Expressens Ellinor Svensson.

Nattens efterfest hölls på Mister French intill vattnet på Skeppsbrokajen i Stockholm. Dit var både vänner och familj till deltagarna bjudna. Biljetterna delades ut i guldfärgade kuvert.

Eric Saade och kärleken Hanna Schönberg kysser varandra efter finalvinsten.

Eric Saade: Fest i flera dagar

– Wow, vi har inte kunnat göra någonting, utom att dansa då, på tre månader så att få dricka lite bubbel och hänga med hela gänget och familjen... Vi kommer att hänga tills på måndagsmorgonen tror jag, så det blir en lång efterfest, säger Eric Saade.

Saades kärlek Hanna Schönberg fanns på plats bakom kulisserna på TV4 under kvällen och gav honom en segerkyss efter vinsten.

– Hanna betyder allt. När jag träffade Hanna började livet om på ett sätt som jag knappt kan beskriva, säger Eric Saade. 

Poängställningen var oerhört jämn under kvällen in i det sista. Filip Dikmen gläds åt Eric Saades vinst.

– Vi ska ut och fira allihopa, säger han.

Filip Dikmens hyllning efter andraplatsen: ”Eric är en gud”

Eric Saades pappas ord om Filip: ”Lika glad om han vunnit”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.