Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hellström har blivit pappa

"Jag är så lycklig som en människa kan bli", har Håkan nyligen sagt i en intervju i Expressem.
Flickidolen Håkan Hellström, 31, har blivit pappa.
På juldagen kom en försenad julklapp.
- De fick en liten pojke, säger Camilla Engström, presskontakt på skivbolaget EMI.

FAKTA

Namn: Håkan Georg Hellström
Född: 2 april 1974
Familj: Flickvännen Natalie Davet, 26, mamma Christina, pappa Björn och storebror Tomas, 34.
Bor: Vasastan i Göteborg
Yrke: Sångare, låtskrivare och artist.

På juldagen blev han och sambon Natalie Davet, 26, lyckliga föräldrar till en liten pojke. Enligt tidigare tidningsuppgifter skulle barnet komma först i januari, men redan på juldagen blev det alltså nedkomst. - De mår jättebra allihopa, säger Camilla Engström. Håkan Hellströms förra platta hette "Ett kolikbarns bekännelser". Som en förvarning till vad som skulle komma sjöng han en vaggvisa.

Längtat efter barn

Från att ha sjungit om olycklig kärlek, vilsenhet och ensamhet visade Håkan Hellström att han började gå mot vuxenlivet. - Jag längtar efter att vagga ett barn till sömns, sa han i våras. På scen är Håkan Hellström utlevande och spelar som det inte fanns någon morgondag.

Träffades i Brasilien

Privatlivet håller han helst för sig själv, men i en intervju med Expressen bara för några dagar sen avslöjade han att han mår väldigt bra. - Jag är så lycklig som en människa kan bli, sa han. Möjligtvis har sambon Natalie Davet haft viss inverkan på Håkan Hellström. De träffades i Brasilien år 2002 då Håkan Hellström skulle göra inspelningar till sitt andra album och även göra ett resereportage åt TV4. Natalie Davet var den svenske artistens guide i Rio de Janeiro. Och nu har det förälskade paret blivit lyckliga föräldrar. Samtidigt släppte Håkan Hellström en platta för bara tre dagar sen. - Nu ska jag använda tiden till att vara pappa, säger han till TV2 Nettavisen.
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!