Här vinner Helene 2,5 miljoner kronor i TV4:s "Nyhetsmorgon".Här vinner Helene 2,5 miljoner kronor i TV4:s "Nyhetsmorgon".
Här vinner Helene 2,5 miljoner kronor i TV4:s "Nyhetsmorgon".
Triss-vinsten.Triss-vinsten.
Triss-vinsten.
Ur: "Nyhetsmorgon".Ur: "Nyhetsmorgon".
Ur: "Nyhetsmorgon".

Helene vann 2,5 miljoner kronor i TV4

Publicerad

Hon trodde att hon kanske skulle vinna 250 000 kronor.

Istället blev det 2,5 miljoner kronor.

Då brister Helene, 50, från Mölndal ut i ett glädjevrål.

Helene Krumkuhler, 50, från Mölndal har länge drömt om att åka till Afrika. Nu blir resan med familjen verklighet.

I morse lyckades hon nämligen skrapa ihop en storvinst

Helene Krumkuhler hade bjudits in till "Nyhetsmorgon" för att skrapa en Triss-lott.

 

LÄS MER: Vann Triss-miljoner – bjöd alla på skratt

 

Först såg det ut som att Mölndalsbon skulle vinna 250 000. Istället blev det en nolla till. Då brister Helene Krumkuhler ut i ett rejält glädjevrål.

Ska följa drömmen och resa till Afrika

Helene Krumkuhler är jublande glad när Expressen når henne.

– Jag mår bra, det är lugnt. Barnen är överlyckliga. Vad ska man säga? Det är en häftig grej, verkligen.

 

LÄS MER: Trissglädjen: Jag ska köpa en ny snöskoter

 

Var du nervös?

– Det är klart men det var mest roligt. Bara att få uppleva att vara med i TV4 var kul och häftigt.

Är det första gången du är med i tv?

– Ja precis, men jag tyckte att jag skötte mig. Men det är klart att man tänkte hur blir detta nu? Det är ju mycket pengar.

Trodde du att det kunde gå så bra?

– Nej herregud, jag visste ju att det skulle bli 100 000 och tänkte att jag kanske kunde få 250 00, det hade ju varit jättebra. Man har ju inte pengarna innan. Det var där man låg någonstans, säger hon och forsätter:

– Men att det skulle bli den sista nollan också, det är helt fantastiskt.

Vad ska du göra med pengarna?

– Vi ska leva, haha. Nej men man får väl tänka lite längre än så. Men jag är mycket inne på att man ska leva. Sedan ska vi resa.

Blir Afrikaresan av?

– Ja, det har alltid varit en dröm för mig. När jag skulle fylla 50 pratade om att vi skulle försöka åka till Afrika och då sa vi att blir det pengar så drar vi dit.

– Så ja, det blir definitivt Afrika. Jag och min man var där för 20 år sedan, då åkte vi till Kenya och Tanzania. Nu har vi inte riktigt bestämt var vi ska åka. Men hela Afrika är häftigt.

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag