Helena Seger tillsammans med Zlatan Ibrahimovic. Foto: FAME FLYNET FRANCE / STELLA PICTURES / FAME FLYNET SWEDENHelena Seger tillsammans med Zlatan Ibrahimovic. Foto: FAME FLYNET FRANCE / STELLA PICTURES / FAME FLYNET SWEDEN
Helena Seger tillsammans med Zlatan Ibrahimovic.  Foto: FAME FLYNET FRANCE / STELLA PICTURES / FAME FLYNET SWEDEN
Helena Serger. Foto: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE 1 / STELLA PICTURESHelena Serger. Foto: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE 1 / STELLA PICTURES
Helena Serger.  Foto: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE 1 / STELLA PICTURES

Zlatans drastiska beslut – efter Helenas önskan

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic tänker byta liv, enligt nya uppgifter.

Sajten Tuttosport rapporterar att den svenska fotbollsstjärnan kan vara på väg tillbaka till Milano i norra Italien.

Helena Seger sägs vara en viktig orsak till Zlatans drastiska beslut.

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att göra framsteg i sin rehabiltering. Han tränar på Manchester Uniteds träningsanläggning i Carrington och under den senaste tiden har det talats om att den kontraktslöse anfallaren är aktuell för en återkomst i Manchester United till vårsäsongen.

Men återigen kopplas Zlatan Ibrahimovic – som firade stora framgångar i Juventus, Inter och Milan – ihop med en flytt tillbaka till Italien. Och det är den sistnämnda klubben som pekas ut som en trolig klubbadress för Ibrahimovic, som fyller 36 år i oktober.

 

LÄS MER: Helena Seger: "Det är sant, det som Zlatan skriver om mig" 

 

Zlatan Ibrahimovic överväger en flytt till Italien

Enligt sajten Tuttosports krönikör Alberto Pastorella ska Zlatan överväga en flytt tillbaka till Italien och klubben AC Milan, där han spelade 2010–12. 2006–09 spelade han för lokalkonkurrenten Inter.

Den klädintresserade Helena Seger pekas ut som en av nycklarna till en återkomst i Milano, som jämte Paris räknas som modets huvudstad. I februari i år sa Monica Colombo, journalist på Corriere della Sera:

– Hans flickvän, Helena Seger, älskar Italien och Milano i synnerhet. Familjen äger fortfarande ett hus i centrala Milano.

 

LÄS MER: Helenas vägran – vill inte gifta sig  

 

Helena Seger: "Han har förändrat mitt liv"

Att Helenas ord väger tungt har flera gånger framkommit. Bilden av vem som bestämmer i hemmet har främst frodats efter Zlatans självbiografi där fotbollspelaren avslöjade sitt smeknamn på Helena – ”evil super bitch deluxe”.

Ett par år senare berättade Helena mer om förhållandet i franska Elle. Bland annat ska hon ha lärt honom att använda fiskkniv och dricka ur vinglas.

– Han är min bästa vän, min själsfrände, han blidkade mig, han har förändrat mitt liv, sa hon kärleksfullt i intervjun.

Till skillnad från Helena är Zlatan inte särskilt intresserad av mode. Därför får hon säga sitt om hur hans kläder fungerar och matchar.

– Min fru är mer intresserad av mode. Jag är enklare. Jag frågar henne ibland. Passar den? Funkar det här? Matchar det? berättade Zlatan i en intervju i magasinet Fashions Beans.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag