Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Helena Hyséns kärleksbakslag

Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Foto: TOMMY HOLL / IBL

Ett barn blev till, en kärleksgest gick helt fel och en annan väntade och väntade på att få sin kärlek bekräftad. 

Här är kändisarnas värsta och sämsta alla hjärtans dag-minnen. 

– Mer fullträff än så kan det inte bli, det slår väl allt med hästlängder, säger Tommy Nilsson. 

Sigrid Bergåkra

Sigrid Bergåkra gillar alla hjärtans dag med sina barn. Foto: OLLE SPORRONG

”Bonde söker fru”- profilen Sigrid Bergåkra, 46, står sina barn nära och de allra finaste minnerna från kärlekens dag har hon med dem. 

”Mina bästa alla hjärtans dag-minnen är mina döttrars gulliga teckningar jag fått genom åren!”, skriver Sigrid Bergåkra till EXTRA i ett sms. 

Glenn Hysén 

Fotbollslegendaren Glenn Hysén, 59, är inte mycket för alla hjärtans dag – och har därför inga bra eller dåliga minnen av dagen. 

”Vi håller inte på å firar så mycket just den dan. Jag tycker man kan göra det vilken dag som helst, jag köper blommor till Camilla lite då och då”, skriver han i ett sms. 

Helena Hysén 

Helena Hysén berättar om sitt värsta minne... Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
... och sitt bästa! Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

”Hyséns”-aktuella Helena Hysén, 57, är inte främmande för lite romantink, speciellt inte på alla hjärtans dag. 

”Jo, jag har många minnen från alla hjärtans dag. Venedigresa, smycken och Milanoresa, överraskningsmiddagar”, skriver hon i ett sms. 

Men dagen har inte alltid gått som smort. I skolan upplevde hon sina sämsta minnen. 

”När man gick i skolan och inväntade den där speciella killen att höra av sig och han inte gjorde det”, fortsätter hon skämtsamt. 

Tommy Nilsson 

Tommy Nilsson har en minst sagt spännande historia från alla hjärtans dag. Foto: OLLE SPORRONG

Artisten Tommy Nilsson kan verkligen skryta med en riktigt bra alla hjärtans dag. 

– Mitt allra bästa minne från alla hjärtans dag är för sju år sedan, för vi är ganska säkra på att vår son Tim Alexander blev till då. Mer fullträff än så kan det inte bli, det slår väl allt med hästlängder.

Något dåligt minne kan han dock inte komma på. 

Elena Belle 

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Hollywoodfrun Elena Belle är lyckligt gift med Michael Theanne. Hennes värsta alla hjärtans dag-minne kommer från när hon inte hade honom.

”Värsta alla hjärtans dag-minne är nog när man varit singel. Då har man suttit med någon tjejkompis och ätit massa skit och tyckt synd om sig själv. Haha”, skriver hon i ett sms. 

Mia Parnevik 

Mia och Jesper Parnevik. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Realitystjärnan Mia Parnevik, 50, och hennes make Jesper Parnevik, 53, har en speciell jargong med varandra och gillar att slå på stort. Det var just det som Mia ville göra på en alla hjärtans dag – men det gick inte riktigt som hon tänkte sig. 

– Ett år fick jag för mig att jag skulle skicka ett sångogram till Jesper. Då skickades det en människa utklädd till en gorilla i bikini till golfbanan. Där befann sig hela världens golfelit på driven inför LA Open och gorillan i bikini sjöng ”Happy Valentine’s”. Allt filmades och Jeppe höll på att dö, har hon tidigare berättat för Aftonbladet. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.