Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Heidi Klums bröllopslycka – med yngre kärleken

Här är tre nyheter att ha koll på i dag.
Supermodellen Heidi Klum och den 16-år yngre artisten Tom Kaulitz har i hemlighet gift sig, uppger People. Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Heidi Klum. Foto: PHOTOSHOT / STELLA PICTURES PHOTOSHOT

Relationsändringen är nu avslöjad.

Supermodellen Heidi Klum och den 16-år yngre artisten Tom Kaulitz har i hemlighet gift sig, uppger People

Tyska supermodellen och programledaren Heidi Klum, 46, och Tokio hotel-artisten Tom Kaulitz, 29, träffades i samband med inspelningarna av ”Germany's next top model”. I mars förra året gick de ut med att de var ett par och några månader senare avslöjade modellen på sin Instagram att den 16-år yngre pojkvännen Bill hade friat. Det var på julafton som Tom gick ner på knä men innan han tog det steget hade han bett om lov av Heidis fyra barn. Helene, 15, Henry, 14, Johan, 12, och Lou, 9, var alla med på att mamma skulle bli friad till. 

Barnen fick även vara med under frieriet som skedde mitt under en frukost på sängen. Supermodellen visade sedan stolt upp ringen på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bzybp3RJbw_/?igshid=1h946bwikzznb

Gifta sedan februari

Nu uppger People att Heidi Klum och Tom Kaulitz varit hemligt gifta sedan i februari, bekräftat genom allmänna handlingar. Giftermålet godkändes i Kalifornien, USA, vilket visar att det var där Heidi och Tom gav varandra sina löften. Paret hann vara förlovade i två månader innan de tog förhållandet till nästa nivå.

Heidi Klum har varit gift två gånger tidigare. 1997 till 2002 var hon gift med Ric Pipino, och från 2005 till 2012 var hon gift med artisten Seal. Även Tom Kaulitz har varit gift en gång tidigare.

”Jag känner mig så lyckligt lottad”

Heidi Klum har tidigare hyllat pojkvännen i en intervju med People där hon berättat om hur bra paret passar tillsammans.

– Han är den snällaste, gulligaste, mest omtänksamma och älskvärda personen. Jag känner mig så lyckligt lottad. Jag kan inte minnas sist jag var så här lycklig. Det kanske är för att han också är tysk som vi förstår varandra på ett annat plan, sa hon då i People.