Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Heidi Klums avklädda uppvisning

Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: BACKGRID UK / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: KRISTINA BUMPHREY / KRISTINA BUMPHREY/STARTRAKSPHOTO STARTRAKS PHOTO
Foto: MARK SAGLIOCCO / SPLASH NEWS / MARK SAGLIOCCO / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Stormkära paret Heidi Klum och Tom Kaulitz semestrar i Hongkong, och på sociala medier verkar de mer förälskade än någonsin.

På kärleksresan passar supermodellen på att ta intima bilder tillsammans med fästmannen – samtidigt som hon njuter av utsikten på ett okonventionellt sätt, skriver People.

”Jetlag” skriver Heidi Klum till kärleksbilderna.

Supermodellen Heidi Klum, 45, och artisten Tom Kaulitz, 29, är på en mysig kärleksresa tillsammans i Hongkong, skriver People.

På sociala medier visar Heidi Klum upp bilder på sig själv och fästmannen.

Paret poserar för en kärleksfull parbild inför Hongkongs skyline, något som Heidi Klum kommenterar med bokstäverna ”HK” och flera hjärtan. Medan HK kan stå för både Heidi Klum och Hongkong, så ses fans också spekulera kring om det betyder ”Heidi Kaulitz” i kommentarerna.

Heidi Klum och Tom Kaulitz verkar dock ha haft svårt att hantera tidsskillnaderna. På onsdagsnatten lokal tid publicerade Heidi Klum flera intima bilder på det kärleksfulla paret. Paret sitter nakna med rufsigt hår och ler och skrattar mot varandra. 

Friade på julafton

Heidi Klum ses också ta in den fina utsikten med ryggen mot kameran, enbart klädd i svarta trosor.

”Jetlag” skriver Heidi Klum till kärleksbilderna.

 

https://www.instagram.com/p/BvP05HYh3Mj/

Det var på julafton som Tom Kaulitz valde att fria till Heidi Klum – men inte innan han hade bett hennes fyra barn om lov. Leni, 14, Henry, 13, Johan, 12, och Lou, 9, var alla med på att deras mamma skulle bli friad till.

Barnen var dessutom med vid själva frieriet, då han gav Klum frukost på sängen och bad henne att gifta sig med honom.

– Det var väldigt viktigt för Tom att barnen skulle inkluderas i det hela, så de bar alla upp en bricka till Heidis rum och överraskade hennes med frukost i sängen innan han friade.