Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Heidi Klum säljer villan – för 168 miljoner kr

Heidi Klum har lagt ut sin lyxvilla till försäljning för den nätta prislappen av 168 miljoner svenska kronor. Klicka vidare i bildspelet för att se hur huset ser ut från insidan. Foto: Andreas Rentz
Heidi Klum har nu lagt ut sin lyxvilla i Brentwood, Kalifornien, till försäljning. Priset? Drygt 168 miljoner kronor.
Men i den prislappen får man även 8 sovrum, 10 badrum och en så kallad evighetspool. Plus en utsikt över Stilla Havet.
Planlösningen kan beskrivas som "öppen" och "luftig".Foto: /Insight Media
Här är köket som de senaste fyra åren stått Heidi Klum till tjänst.Foto: /Insight Media
Heidi och exmaken Seal köpte villan 2010 och ägnade första halvåret till att renovera både hus och trädgård.Foto: /Insight Media
Ett av tio badrum som man får med om man köper villan. Foto: /Insight Media
1 / 7

Supermodellen Heidi Klum, 41, säljer lyxvillan.

Prislappen? 25 miljoner dollar - eller drygt 168 miljoner kronor.

– Det är en liten bit av himlen, säger Klum själv om huset, enligt People.

8 sovrum. 10 badrum. En så kallad evighetspool.

Det är bara en del av vad en potentiell köpare kan få när "Project Runway"-programledaren och supermodellen Heidi Klum säljer sitt hus i Brentwood, Kalifornien.

Huset är byggt i italiensk stil och är drygt 1100 kvadratmeter stort. Till det kommer en rosträdgård, fontäner, "hemlig trädgård" - och ett bibliotek inrett med en bokhylla som ska ha stått i Napoleons gamla sommarhus.

Klum säger själv, enligt People, att hon köpte villan på grund av den vidsträckta havsutsikten.

Har helrenoverat både hus och trädgård

– Ibland sitter jag i trädgården, dricker kaffe, kollar ut över Stilla havet och känner på riktigt att det är en liten bit av himlen, säger hon på mäklarens hemsida, enligt People.

Heidi Klum köpte huset 2010 tillsammans med sin exmake Seal för 14 miljoner dollar. De renoverade sedan själva huset och trädgården.

Klum berättar att de arbetade under sex månader och ersatte då alla fönster i huset med nya, designade garderober och installerade ny köksutrustning.

– När vi var klara var huset lika fantastiskt som marken och utsikten, säger hon, enligt People.

Heidi Klum och exmaken Seal gick ut med att de skulle separera i början av 2012. Senare samma år blev det känt att Heidi Klum dejtade sin livvakt Martin Kirsten. Men tidigare i år tog även det förhållandet slut.

"Livet handlar om tajming"

– Livet handlar om tajmning. Han var ett stöd för henne, men nu är dags för henne att gå vidare. De är fortfarande bra vänner, sa en källa till People.

Heidi Klum har tre barn tillsammans med Seal - Henry, Johan och Lou. Hon har även dottern Leni från ett tidigare förhållande.

Och är du själv nyfiken på hur det ser ut i Heidi Klums hus?

Här kan du ta dig en närmare titt på det lyxiga bygget.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.