E-sportprofilen är en i raden av kändisar som deltar.E-sportprofilen är en i raden av kändisar som deltar.
E-sportprofilen är en i raden av kändisar som deltar.
Tidigare har flera Facebookgrupper startats för att kampanja för att profilen ska vara med i bland annat "Let's Dance". Foto: Jari KantolaTidigare har flera Facebookgrupper startats för att kampanja för att profilen ska vara med i bland annat "Let's Dance". Foto: Jari Kantola
Tidigare har flera Facebookgrupper startats för att kampanja för att profilen ska vara med i bland annat "Let's Dance". Foto: Jari Kantola

HeatoN tävlar i TV4:s "Fångarna på fortet"

Publicerad

Nu står det klart att e-sportlegendaren Emil "HeatoN" Christensen ställer upp i TV4:s familjeprogram "Fångarna på fortet".

I höst kommer tittarna få se gaming-profilen ta sig an utmaningarna på Fort Boyard utanför den franska atlantkusten.

- Det känns riktigt kul faktiskt, grymt att e-sportare börjar komma in på program som vi inte vart förut, säger Christensen.

Tillsammans med Peter Englund och Anna Book kommer e-sportstjärnan Emil "HeatoN" Christensen 30, tävla mot Tobbe Blom, Daniel Paris, Anna Lindberg i "Fångarna på fortet", skriver TV4.

En hård kamp som kommer att gå under lagrubriken "Barnfavoritskampen".

- Det ska bli väldigt kul att se vad man går för, är ganska övertygad om att jag kan bära oss till seger, säger profilen.

Tidigare har flera Facebookgrupper startats som kampanjer för att profilen ska få delta i diverse program. Bland annat "Let's Dance" och SVT:s "Mästarnas Mästare".

Inspelningarna av den nya säsongen av underhållningsprogrammet ska u påbörjas och de kommande avsnitten visas under hösten i TV4.

 

TESTA DIG: Kan du knäcka gåtorna i "Fångarna på fortet"?


Övriga deltagare som tävlar under säsongen är bland andra Glenn och Anton Hysén, Jon Henrik Fjällgren, bloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson, Rickard Söderberg och "Let's Dance"-profilen Tony Irving.

Även deckardrottningen Camilla Läckberg med pojkvännen Simon Sköld kommer att synas i rutan under "Divakampen".

Hon ersätter Agneta Sjödin som programledare

Sedan tidigare står det klart att Marie Serneholt ersätter Agneta Sjödin som programledare för "Fångarna på fortet" efter att tv-profilen stoppats från att åka till följd av en otäck cykelolycka.

– Jag känner mig otroligt hedrad och peppad på att hoppa in i programmet. Det ska bli fantastiskt roligt att åka ner till fortet nästa vecka, sa Marie Serneholt via sin presskontakt Ellen Sandklef då.

Det var i slutet av april som Agneta Sjödin ramlade med sin cykel och bröt lårbenshalsen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag