Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Heather Locklears galna svartsjuka

Skådespelerskan Heather Locklear, 56, känd från ”Spin city” och ”Melrose place” spenderar tid på rehab efter att hon fördes till sjukhus i juni Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Nu har ett nytt hinder dykt upp. Heather Locklear är nämligen otroligt svartsjuk på sin fästman Chris Heisser. Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

Den senaste tiden har varit tuff för skådespelerskan Heather Locklear. I juni fördes hon till sjukhus för en mental utredning och nu har ett nytt hinder dykt upp. 

Heather Locklear är nämligen otroligt svartsjuk på sin fästman Chris Heisser.

– Hon har koll på honom var han än går så fort de är ifrån varandra, säger en uppgiftslämnare till Radar.  

Skådespelerskan Heather Locklear, 56, känd från ”Spin city” och ”Melrose place” spenderar tid på rehab efter att hon fördes till sjukhus i juni, efter att en av hennes familjemedlemmar hävdad att hon ska ha hotat att ta livet av sig. 

Enligt den amerikanska sajten TMZ ska Heather Locklear mått dåligt och blivit våldsam mot sina föräldrar. Hon ska ha försökt strypa sin mamma och slagit sin pappa – något som ledde till att föräldrarna larmade polisen.

Men nu uppger skådespelerskans vänner för Radar att de är fortsatt oroliga för Heather, då hon är otroligt svartsjuk på sin fästman Chris Heisser. 

– Heather är fortfarande galet svartsjuk och hon har koll på honom var han än går så fort de är ifrån varandra, säger en uppgiftslämnare till Radar.  

 

LÄS MER: Stjärnan akut förd till sjukhus efter hot 

 

”Sluta med ännu en explosion när hon kommer ut”

Uppgiftslämnaren säger att Heather Locklear fortfarande har tillgång till sin telefon på rehab och därför fortfarande kan ha koll på sin fästman. 

– Chris måste hela tiden berätta var han befinner sig och vilka han umgås med till Heather. Han vill att hon ska må bättre och känna sig säker även om hon inte är hemma, säger uppgiftslämnaren till sajten.

Vänner till Heather Locklear menar att fästmannen Chris Heisser säkert har hjärtat på rätt ställe, men att kontakten mellan honom och Heather bara förvärrar hennes tillfrisknande.

– Om han känner behovet att bevisa vem han är med och vad han gör hela tiden, då kommer det sluta med ännu en explosion så fort hon kommer ut från rehab igen, säger uppgiftslämnaren till sajten. 

 

LÄS MER: Heather Locklear gripen – sparkade läkare i bröstet 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!