Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Heather Locklear tillbaka på rehab – efter sammanbrotten

Den amerikanska skådespelaren Heather Locklear har vid flera tillfällen lagts in för psykiatrisk vård.Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
”Melrose Place”-stjärnan har brottats med drogmissbruk och depression sedan hon skilde sig 2007, och nu är hon inlagd på rehab – igen.Foto: J. SHARMA/BRUJA,PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Den amerikanska skådespelaren Heather Locklear har vid flera tillfällen lagts in för psykiatrisk vård.

”Melrose Place”-stjärnan har brottats med drogmissbruk och depression sedan hon skilde sig 2007, och nu är hon inlagd på rehab – igen.

Från 90-talsikon till ett liv kantat av missbruk och fängelsevistelser. Heather Locklear, 57, är mest känd för rollen som Amanda Woodward i tv-såpan Melrose Place från 1992 och framåt.

Men hon har även varit med i både Dynastin och Spin City, och haft gästroller i Scrubs, Ally McBeal, Two and a Half Men och Boston Legal.

Tunga år för tv-stjärnan

Heather Locklear har dock brottats med drogmissbruk och depression sedan hon skilde sig 2007. Hon har även blivit gripen för vårdlöshet i trafiken och nu senast för misshandel.

Så sent som i januari skrev People att stjärnan bestämt sig för att fokusera på sig själv för att kunna ta tag i sin hälsa. Men nu kommer uppgifter från Access Online med uppgifter om att hon är inlagd på rehab – igen.

Enligt sajtens uppgifter ska Locklear fortsatt lida av alkoholmissbruk samtidigt som hon varit otrevlig mot människorna i hennes närhet. Nättidningen uppger också att hon inte ser ut att göra några framsteg överhuvudtaget.

Det var för två och ett halvt år sedan som Locklear valde att återuppta kontakten med sin ungdomskärlek Chris Heisser – något som många tror var en bromskloss i hennes målsättning om att bli nykter.

Paret gjorde slut efter ett minst sagt turbulent år som slutade med storbråk, arresteringar och sjukhusvistelser.