Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Heather Locklear till sjukhus efter bilkrasch

Foto: BRUJA/JUAN SHARMA, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Foto: J. SHARMA/BRUJA,PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Foto: J. SHARMA/BRUJA,PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Foto: ENRIQUE RC, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

"Melrose Place"-stjärnan Heather Locklear förd till sjukhus efter bilkrasch.

Enligt TMZ ska stjärnan ha kört ner i diket med sin Porsche.

 

Skådespelerskan Heather Locklear, 55, har varit inblandad i en olycka. Enligt sajten TMZ ska "Melrose Place"-stjärnan ha kraschat i ett dike på torsdagskvällen, men ska inte ha fått några allvarliga skador.

Olyckan ska ha inträffat i Thousand Oaks utanför Los Angeles.

Heather Locklear fördes till sjukhus men skadorna ska inte var allvarliga. Enligt polisuppgifter ska varken droger eller alkohol ha varit inblandat i olyckan. 

LÄS MER: Heather Locklear skriver inte in sig på rehab

Heather Locklear fick ett sammanbrott

Såpastjärnan Heather Locklear, 55, blev världskänd för sina roller i ”Melrose place” och ”Dynastin”. Men på senare år har den forna tv-stjärnan främst blivit omskriven på grund av sitt missbruk. Så sent som i januari i år blev Heathler Locklear inlagd på rehab för avvänjning. 

Radar Online skrev då att Heather  Locklear genomled ett rejält sammanbrott under julledigheten och fick ett återfall. Hon ska ha missbrukat alkohol och bensodiazepiner – lugnande tabletter.

LÄS MER: Tv-stjärnan inlagd på rehab – hög på piller 

Heather Locklear ställde in sitt bröllop

"Melrose Place"-skådespelerskan Heather Locklear ställde även  in sitt bröllop med kollegan Jack Wagner efter bara tre månader i november 2011 och har haft ett par rejält turbulenta år och bland annat behandlats för en depression 2008.

Den här gången gick det hela alltså över gränsen när Locklear blandat en drog mot panik med alkohol, vilket fick hennes syster att tillkalla ambulans.

– Systern var rädd att Heather skulle skada sig själv och familjen blev väldigt orolig, säger en källa.