Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hatet var nära att knäcka PH-Lisa

Lisa Maria Jönsson
Lisa Maria Jönsson var nära att knäckas av näthatet

Lisa Maria Jönsson, 22, är i final i Paradise hotel. 

Men Paradise-profilen var nära att knäckas av näthatet – efter mobbningsanklagelserna. 

– De dagarna gick jag under jorden för att jag mådde så dåligt, säger hon. 

Lisa Maria Jönsson, 22, är i final i Paradise hotel. Men vägen dit har kantats av svek och hårda duster med andra deltagare. Lisa Maria Jönsson har under säsongen anklagats för att tillsammans med andra Paradise hotel-deltagare mobba deltagaren Matilda Bohäll,   

– Jag ångrar jättemycket att vi fick Matilda att känna så som hon kände och att jag sa de orden jag sa, säger Lisa Maria Jönsson.

Flera tittare skapade sig en bild av Lisa Maria Jönsson – och tog ut sin ilska på Paradise hotel-deltagaren i sociala medier. 

– Jag fick jättemycket hat, en del var befogat. Men det är lite överdrivet – det är lite att kasta sten i glashus, säger hon. 

Lisa Maria Jönsson: ”Ångrar jättemycket”

Lisa Maria Jönsson blev knäckt av elakheterna som folk skrev till henne. 

– Jag mådde pissdåligt. Låg hemma i fyra dagar. Jag bor ihop med två vänner. De har aldrig sett mig gråta. Jag är ganska hård, men de dagarna gick jag under jorden för att jag mådde så dåligt, säger hon. 

 

LÄS MER: Beslutet som chockar deltagarna i "Paradise hotel" 

 

Fick stöd av Ellinor Bjurström

Lisa Maria Jönsson har även fått stöd av vännen Ellinor Bjurström, 21 – tillika Top Model-profilen – som bemött flera taskiga kommentarer i sociala medier och uppmanar tittare att ta programmet med en nypa salt: 

”Ta inte allt på fullaste allvar. Skaffa ett eget liv att analysera istället”, skriver hon på Instagram.

 

LÄS MER: Ellinor Bjurström om kampen mot sjukdomen 

 

Lisa Maria Jönsson berättar att hon mådde jättedåligt.  

– Det var katastrof, men sedan reste jag mig upp och kände att nu räcker det. Jag orkar inte mer och jag vet någonstans vem jag är. Även om jag var förvirrad de dagarna när allt det här hatet kom. Så vet jag att jag inte är en elak människa, eller en mobbare, så varför jag ska jag ta åt mig, säger hon. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.