Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hatet mot stjärnan – efter bilden

Foto: PARISA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Megan Fox kölhalades på nätet – efter att ha lagt upp en gullig bild på sin son iförd klänning. 

Efter kritiken och hatet har flera följare försvarat Hollywood-stjärnan – och gått till motangrepp mot kritiken. 

”Lämna Megan i fred”, skriver en person. 

Megan Fox, 31, publicerade i förra veckan ett gulligt bildspel med fotografier på sina barn. Skådespelaren har bland annat lagt upp en bild där hennes son poserar i en ljusblå ”Frozen”-klänning. 

Instagram-inlägget har gillats 172 000 gånger och lett till stor diskussion. Flera följare är djupt kritiska till att Hollywood-stjärnan låter sin son bära klänning. 

Många hävdar att sonen blir förvirrad kring sin könsidentitet om han tillåts bära klänning. Det är dessutom flera som går till personangrepp och skriver homofobiskt näthat till skådespelaren. En person skriver: 

”Megan du är en sjuk kvinna. Det är verkligen vidrigt att se hur du lär din son att bli homosexuell. Han är ett barn och du är pervers”, hävdar en person.  


LÄS MER: Megan Fox gravid efter skilsmässan


Försvarar Megan Fox: ”Osmakligt”

Efter de kritiska kommentarerna är det flera som ilsknat till och försvarar Fox och hennes barn. 

”Det är innerligt osmakligt att folk i dagens samhälle tror att ett barn som vill ha på sig ett visst klädesplagg har fel eller att det är dåligt föräldraskap som ligger bakom”, skriver en person. 


LÄS MER: Megan Fox oväntade utseende inför filmen


En följare skriver:

”Så du tycker det är okej att tjejer har på sig killkläder – men inte att killar har på sig tjejkläder? Vad lever vi i för samhälle egentligen? Ni homofober kan sticka, lämna Megan i fred och låt henne göra vad hon vill med sina barn. Hon försöker bara vara en bra mamma”

En annan gör sig lustig över hur mode – och vad som anses typiskt kvinnligt respektive manligt – skiftat över tid.

”En gång i tiden bar killar klänningar”, skriver personen. 

Megan Fox är tillsammans med skådespelaren Brian Austin Green. Paret har tre barn ihop.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.