Madonna Foto: TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK / TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESMadonna Foto: TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK / TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Madonna  Foto: TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK / TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Madonna och dottern Lourdes Leon Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEMEMadonna och dottern Lourdes Leon Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Madonna och dottern Lourdes Leon Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Madonna Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEMEMadonna Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Madonna Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME

Hatet mot Madonna efter bilden på dottern

Publicerad

En av Madonnas senaste Instagram-bilder på dottern Lourdes har skapat hätsk debatt.

Hon blottar en orakad armhåla, något som har fått många av följarna att se rött.

"Det hade varit otroligt skönt om folk kunde sluta ha en så negativ syn på kvinnors kroppsbehåring. Det är helt sjukt att folk kan bli så hatiska" skriver ett fan.

Madonna, 59, lade upp en Instagram-bild av sig själv och dottern Lourdes Leon, 21, från nyårsafton. 

"Vi är redo för dig 2018!" skrev popstjärnan i bildtexten.

 

LÄS MER: Tupac dumpade Madonna – för att hon var vit 

 

https://www.instagram.com/p/BdZDI-yh3gW/?taken-by=madonna

 

Lourdes Leons orakade armhåla skapar debatt

Inlägget har fått över 20 000 kommentarer, men de flesta är inte gott nytt år-hälsningar. Det som dragit till sig omvärldens fokus är den synliga hårväxten i dotterns armhålor – något som provocerar rejält. 

En hätsk diskussion har utbrutit bland popstjärnans följare. Somliga hävdar att det är "ohygieniskt" och "inte normalt" att kvinnor låter bli att avlägsna sitt hår under armarna. 

"Madonna, om någon, borde väl ha råd att köpa en flaska rakskum åt dottern?!" skriver en upprörd person.

 

LÄS MER: Madonna i blåsväder efter bilden på fyraåriga dottern 

 

Men långt ifrån alla håller med, vissa hävdar att kritiken är befängd.

"Det hade varit otroligt skönt om folk kunde sluta ha en så negativ syn på kvinnors kroppsbehåring. Det är helt sjukt att folk kan bli så hatiska" ryter en av följarna ifrån och får medhåll:

"Evolutionen har sett till att vi har hår på kroppen! Vuxna människor har hår!". 

 

Lourdes är inte den enda med orakade armhålor

Andra kända personer som går den ekologiska vägen och låter håret växa fritt är bland andra Miley Cyrus, Paris Jackson och Jemima Kirke.

Madonna har troligen inga problem med vildvuxenheten. Hon blottade själv sin orakade armhåla på en Instagram-bild 2014 och skrev: "Long hair...... Don't Care". 

 

https://www.instagram.com/p/lyd1r7GEQu/
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag