Hasse Andersson Foto: Christian ÖrnbergHasse Andersson Foto: Christian Örnberg
Hasse Andersson Foto: Christian Örnberg
Hasse Andersson Foto: Tomas LeprinceHasse Andersson Foto: Tomas Leprince
Hasse Andersson Foto: Tomas Leprince
Hasse Andersson ska uppträda på "Andra chansen". Foto: Christian ÖrnbergHasse Andersson ska uppträda på "Andra chansen". Foto: Christian Örnberg
Hasse Andersson ska uppträda på "Andra chansen".  Foto: Christian Örnberg

Hasse Andersson klar för "Melodifestivalen"

Publicerad

SVT ändrar konceptet för Andra chansen i Melodifestivalen.

Dessutom ska Hasse Andersson uppträda under deltävlingen.

– Vi kommer att höja spänningen, säger Edward af Sillén.

Hasse "Kvinnaböske" Andersson kommer att uppträda under Andra chansen i Melodifestivalen på lördag. Det berättar SVT på sin sajt i dag.

Hasse Andersson var med i Melodifestivalen även förra året och tävlade då med sin låt "Guld och gröna skogar".

Enligt SVT utlovar Kvinnaböske både musik och allsång.

Samtidigt skruvar SVT på konceptet för Andra chansen.

– Vi kommer höja spänningen genom att avslöja vinnarna på ett nytt sätt, och verkligen blicka mot finalen med lite experthjälp, avslöjar Edward af Sillén, innehållsproducent, till SVT.

 

LÄS MER: Regina Lunds ilska mot SVT: "Cancer smittar inte"

 

Programledare för andra chansen blir Gina Dirawi, Ola Salo och Peter Jöback. Dessutom ska musikjournalisten Anna Charlotta Gunnarsson vara med i programmet och diskutera årets trender samt blicka framåt mot finalen. Melodifestivalens exekutiva producent Christer Björkman kommer också att medverka och presentera startordningen för alla bidrag i finalen samt de artister som går vidare.

Konkret avgörs andra chansen i fyra dueller där vinnarna går vidare till final. Det nya är sättet finalisterna presenteras på.

– Vi hoppas publiken ska gilla det och vi hoppas det ska höja förväntningarna mot finalen, säger Edward af Sillén.

 

LÄS MER: Hasse Andersson missar Grammisgalan

 

Nyligen vann Hasse Andersson en Grammis. Artisten valde dock att inte närvara på Grammisgalan och ta emot sitt pris. Istället var han på semester i Florida.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag