Harry Styles utseendeändring inför nya filmen ”Dont Worry Darling”

Fanet Olivia filmade utspelet från Stockholmskonserten
Harry Styles och Florence Pugh i ”Don't worry darling”.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Harry Styles har 60 tatueringar, men i ”Don't worry darling” får de inte synas.
Foto: FARRELL / BACKGRID/STFA / TT NYHETSBYRÅN

Harry Styles gör sin största filmroll i ”Don't worry darling”.

Men inför rollen var artisten tvungen att göra en stor förändring med sitt utseende.

Alla hans 60 tatueringar behövde täckas över, något som gjorde att artisten var tvungen att sitta i sminkstolen i flera timmar, skriver Daily Mail.

28-åriga Harry Styles har inte bara en framgångsrik karriär som artist, han är även skådespelare.

Efter att ha hittills haft mindre roller i Christopher Nolans ”Dunkirk” 2017 och dykt upp i en extrascen i Marvels ”Eternals” 2021 tar han nu ett stort steg i sin skådespelarkarriär.

I höst syns han i två filmer, bland annat i ”Don't worry darling” där han har en av huvudrollerna.

Men inför rollen var Harry Styles tvungen att gå igenom en stor utseendeändring.

”As it was”-sångaren behövde nämligen täcka alla sina 60 tatueringar, något som var väldigt tidskrävande.

Enligt Daily Mail var Styles tvungen att tillbringa tre timmar i sminkstolen varje dag innan har var redo att filma sina scener.

Tidningen skriver att processen krävde en hel del arbete då tatueringarna inte fick synas överhuvudtaget. 

Först använda makeupartisterna ett rött pigment för att dämpa den svarta färgen. Därefter användes ett grönt pigment för att dämpa den röda färgen.

Sedan pudrades alla tatueringar så att färgen skulle sätta sig. Slutligen användes en flytande foundation för att täcka alltihop.

Splittringen mellan skådespelarna

Skådespelaren Olivia Wilde, 38, har regisserat ”Don't worry darling”. Filmen utspelar sig på 1950-talet och beskrivs som en psykologisk thriller.

Premiären kommer att ske på filmfestivalen i Venedig senare i augusti. Men inför premiären har flera medier rapporterat att det varit skakigt mellan Olivia Wilde och huvudrollsinnehavaren Florence Pugh, 26.

Anledningen ska enligt Daily Mail vara att Olivia Wilde och Harry Styles inledde en relation under inspelningen av filmen, samtidigt som hon fortfarande var förlovad med sin tidigare partner skådespelaren Jason Sudeikis, 46.

Det har aldrig bekräftats att Wilde och Styles blev ett par samtidigt som hon fortfarande var förlovad. Men en källa berättade tidigare för Page six att det uppstått en spricka mellan Pugh och Wilde på grund av detta.

– Att Flo såg Olivia och Harry under hela inspelningen blev inte bra eftersom Olivia fortfarande var tillsammans med Jason när hon började träffa Harry. 

Kökaoset när Harry Styles spelade i Stockholm:

Fans har campat inför stjärnans spelning på Tele2 arena

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.