Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Harry Potter-stjärnans mångmiljonimperium

Foto: FLORIA / VISUAL PRESS AGENCY / STELLA PICTURES VISUAL PRESS AGENCY
Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE/IBL

Han blev rik av att spela Ron Weasley i ”Harry Potter”-filmerna – men sedan dess har Rupert Grint låtit sin förmögenhet växa och jobba åt honom.

Skådespelaren, som nyligen blev pappa, har nämligen investerat filmpengarna i fastigheter, och hans bostadsimperium är nu värt 278 miljoner kronor, skriver The Sun.

– Han har varit smart och byggt en varierad portfolio, som kommer fortsätta dra in pengar under resten av hans liv, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

I ”Harry Potter”-filmerna spelade han Potters bästa vän Ron Weasley, som alltid hade det tufft med pengar – men i verkligheten kan Rupert Grint bada i galleoner.

Skådespelaren har investerat sina pengar från filmerna om trollkarlen så väl, att han aldrig kommer behöva oroa sig för pengar igen, skriver The Sun.

Använde magin för att bygga ett imperium

Med hjälp av de 460 miljoner kronorna han tjänade under åren som Ron Wealey har han nu byggt upp ett litet bosatdsimperium värt 278 miljoner kronor, skriver sajten.

– Rupert har blivit en riktig fastighetsmagnat och har använt sin magi för att bygga ett imperium. Han har nu en portfolio värd 24 miljoner pund och det växer hela tiden, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

Grint har startat tre olika företag, som alla drar in pengar åt honom – Clay 10, Oneonesix Development och Eevil plan properties.

– Rupert är en smart investerare och köper efterfrågade uthyrnings-fastigheter med nära anslutning till transport, men också lyxigare hus, säger uppgiftslämnaren.

Ruper Grints enorma lyxhus – för 69 miljoner

Ruper Grint, som nyligen fick sitt första barn tillsammans med flickvännen Georgia Groome, äger också ett enormt lyxhus värt 69 miljoner kronor, med inomhuspool, tennisbanor och sex sovrum på tre våningar.

– Han har varit smart och byggt en varierad portfolio, som kommer fortsätta dra in pengar under resten av hans liv, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

Mariah Careys ord efter Ellen DeGeneres sluga knep

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.