Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Harry Potter-stjärnans insikt efter vännens bebislycka

Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE/IBL
Foto: KEN MCKAY/ITV/REX / KEN MCKAY/ITV/REX REX FEATURES

Rupert Grint blev pappa för första gången när han och flickvännen Georgia Groome fick barn tidigare i maj.

Nu berättar gamla ”Harry Potter”-kollegan Daniel Radcliffe om känslorna efter barnbeskedet.

– Det är väldigt coolt. Men det är också superkonstigt för mig att tänka att vi är i en ålder när man skaffar barn, säger han i ”Watch what happens live”.

”Harry Potter”-skådespelaren Daniel Radcliffe gästade pratshowen ”Watch what happens live”, och blev genast påmind om hur gammal han har blivit.

– Daniel, har du pratat med Rupert Grint sen han fick sitt första barn, undrar programledaren.

På grund av coronapandemin kommer det inte på tal om att Radcliffe ska kunna hälsa på sin gamla filmkollega och vän, och träffa hans nyfödda barn. I stället har han hört av sig via telefon.

– Ja, jag skickade ett sms till honom häromdagen faktiskt, och sa att jag är så glad för hans skull. Det är väldigt coolt, säger Daniel Radcliffe.

”Är superkonstigt för mig”

Men skådespelaren konstaterar också det som många fans har känt över att Ron Weasley blivit pappa – han känner sig gammal, och inser att han på grund av sin barndomskarriär är en måttstock för många andras åldrande.

– Men det är också superkonstigt för mig att tänka att vi är i en ålder när man skaffar barn, men det är vi ju definitivt. Vi är en hemsk måttstock för hur gamla folk har blivit. När jag fyllde 30 var det många i mitt liv som blev deprimerade över att det hade hänt, berättar han i ”Watch what happens live”.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=134&v=GNaCnMcVqJE&feature=emb_title

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.