Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Harry Potter"-stjärnans nya liv efter filmerna

Tom Felton blev ett känt ansikte som karaktären Draco Malfoy i Harry Potter.Foto: JAAP BUITENDIJK / AP WARNER BROS. PICTURES
I dag är han 32 år gammal och gör succé på TikTok där han driver med sin magiska roll.Foto: BRIAN / ALL OVER PRESS NATIONALPHOTOGROUP
Foto: FIMBOLAG SANDREW/WARNER BROS

Från stora biodukar till mobilskärmsformat. 

Tom Felton, känd som karaktären Draco Malfoy i ”Harry Potter”, har hittat en sysselsättning som drar in hundratusentals likes.

Det var många år sedan Felton syntes på biodukarna med sin trollstav, blekblonda hår och svarta kappa. Då spelade han den hat-älskade karaktären Draco Malfoy i succéfilmerna om Harry Potter, baserade på böckerna av JK Rowlings. 

Men han är inte glömd. Tvärtom. I dag gör Tom Felton succé på mobilappen Tiktok med sina skämtsamma filmklipp om magi och sin roll som Harry Potters nemesis.

TikTok-succé 

Det var nio år sedan den sista ”Harry Potter”-filmen släpptes. I dag är Tom Felton 32 år och är långt ifrån den ljusblonda pojken med bakåtkammat hår. 

I stället för den ständigt stängda munnen, förvriden av avundsjuka och rädsla, som vi är vana att se Draco, visar Tom Felton i stället mer än ofta upp sitt stora leende och delar med sig av sin sångröst och sitt gitarrspelande. Felton är nämligen även musiker och har producerat musik sedan 2008. Senaste ep:n, ”Hawaii”, släpptes 2011.

I sina Tiktok-videos försöker han också få det att sluta regna med hjälp av sin trollstav, delar med sig med gamla filmer från bakom kulisserna vid inspelningarna av ”Harry Potter” och mimar med till scener från filmen.

Något som följarna verkar uppskatta.  

TikTok-filmerna får hundratusentals likes.Foto: TikTok

En annan Harry Potter-stjärna har skapat ett mångmiljonimperium

Skådespelaren har investerat sina pengar från filmerna om trollkarlen så väl, att han aldrig kommer behöva oroa sig för pengar igen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.