Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Harry Potter-stjärnans stora kärleksbeslut

Paret gifte sig under en vacker ceremoni i Portofino, Italien. Foto: Instagram
Matthew Lewis och Angela Jones. Foto: ROSS WHITE / STELLA PICTURES BACKGRID UK

"Harry Potter"-stjärnan Matthew Lewis har gift sig med kärleken Angela Jones.

Det avslöjade stjärnan genom att skämta på Twitter om hur han missade sitt favoritband som spelade i Italien - samtidigt som paret gifte sig. 

"Jag missade inte bara The Arctic Monkeys i LA utan de uppträdde också i Italien samtidigt som vi var där, men min fru fick mig att gifta mig i stället. Hett."

Matthew Lewis, 28, har gift sig med livsstil-bloggaren Angela Jones, det rapporterat sajten Nicki Swift. Det avslöjar "Harry Potter"-stjärnan genom ett inlägg på Twitter, där han skämtar om hur han missade sitt favoritband när de uppträdde i Italien. 

"Jag missade inte bara The Arctic Monkeys i LA utan de uppträdde också i Italien samtidigt som vi var där, men min fru fick mig att gifta mig i stället. Hett." skriver Matthew Lewis på Twitter. 

På Instagram har Lewis lagt upp en bild från parets bröllop i Portofino. 

https://www.instagram.com/p/BjVA4_rgl9u/?taken-by=mattdavelewis

 

LÄS MER: Fansens glädjeyra: Nya trailern för Harry Potter-uppföljaren är här 

 

Bröllopet ägde rum under en vacker ceremoni i Portofino i Italien. Bruden bar en lång, vit klänning med en överdel i vit spets och brudgummen bar en stilig smoking. 

Matthew Lewis friade under hösten 2016, när kärleksparet var på en romantisk semester i Paris, det rapporterar sajten Nicki Swift. Ett år senare kommenterade Angela Jones frieriet på sin blogg "Sunshine state of mine".

"När man är i Paris! Den här resan, för nästan exakt ett år sedan, var full av nätter vi aldrig kommer minnas och minnen vi aldrig kommer att glömma. Jag hade kallat honom för min fästman i nästan exakt 24 timmar, när det här fotot togs. Jag tvingade honom att ta en bild på den här soffan varje natt innan vi gick ut. Han hatade det", skrev hon då på sin blogg. 

Paret träffades första gången på ett "Harry Potter" - event på Universal Studios i Orlando sommaren 2016. 

"De är överlyckliga, båda två. De blev tillsammans i juli och klickade direkt." skrev Matthew Lewis talesperson då i ett uttalande.