Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Harry Potter”-detaljen som gör fansen galna 9 år senare

Draco Malfoy är en viktig karaktär i ”Harry Potter”-böckerna och filmerna. 

Trots det, syns han bara totalt i 31 minuter totalt. 

En detalj som nu gör fansen galna. 

Det råder ingen tvekan om att karaktären Draco Malfoy har en betydelsefull roll i ”Harry Potter”-filmerna.

Med det i åtanke har filmernas fans blivit väldigt förvånande av det faktum att Draco Malfoy – över totalt åtta filmer – bara syns i 31 minuter och 30 sekunder på vita duken.

”Ärligt talat, vi tappar hakan”, skriver Cosmopolitan om upptäckten som har börjat cirkulera i sociala medier de senaste dagarna.

https://twitter.com/alexsummersx/status/1313024705587302401

Uppgifterna är hämtade från filmsajten IMDB där man kan se hur mycket tid respektive skådespelare har i filmerna. Neville Longbottom syns i sammanlagt 28 minuter och 15 sekunder, professor McGonagall i 28 minuter och 45 sekunder och Ginny Weasley i 30 minuter och 15 sekunder.

Och Harry Potter själv?

Han toppar föga förvånande listan med sina 539 minuter och 15 sekunder. Tvåa ser vi Ron Weasley med 211 minuter och 45 sekunder och trea Hermione Granger med 205 minuter.

Expressen har nyligen skrivit om Tom Felton, som spelar Draco Malfoy, och hans nya liv – bortom filmvärlden.

Dolda detaljen i ”Harry Potter”-filmen får fansen att undra

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.