Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Harry och Meghan granskas – efter omtalade tv-intervjun

Höjdpunkterna från omtalade intervjun med Harry och Meghan
Harry och Meghans intervju på CBS har fått stor uppmärksamhet.
Foto: AIEX TODD / AVALON / STELLA PICTURES/AIEX TODD / AVALON AVALON
Det var den 8 mars som intervjun med Oprah Winfrey sändes.
Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES/B4859 / AVALON AVALON
Meghan berättade bland annat flera avslöjande saker om sin mentala hälsa under graviditeten med sonen Archie.
Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES/B4859 / AVALON AVALON
Meghan och Harry har lämnat de brittiska kungahuset och bor nu mer i USA.
Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA

Oprah Winfreys intervju med prins Harry och Meghan Markle blev snabbt omtalad världen över.

Meghan blev bland annat beskylld för att ha kommit med falska anklagelser mot det brittiska kungahuset.

Nu sänds en ny dokumentär där experter på bland annat kroppsspråk granskar Harry och Meghan i intervjun – och man utlovar nya avslöjanden, skriver Variety.

Den kyliga relationen mellan prins Harry och Meghan och det brittiska kungahuset blev ännu frostigare efter den mycket uppmärksammade CBS-intervjun med tv-stjärnan Oprah Winfrey i början av mars.

Bland annat anklagade Meghan kungahuset för rasism då någon inom kungafamiljens närhet ska ha undrar över sonen Archies hudfärg medan hon var gravid med honom. Frågetecken har också ställts kring Meghans egna ord om hennes mentala hälsa under tiden i kungahuset.

Ska avslöja Harry och Meghans kroppsspråk 

I den nya dokumentären ”Meghan and Harry: Recollections May Vary” studeras nu Harry och Meghans ord under lupp. Till sin hjälp har man experter på kroppsspråk, lingvistik och rättpsykologi 

– Det här är ett nytt och annorlunda sätt att dissekera årets största intervju. Vad avslöjas genom ansiktsuttryck, fysiska rörelser och talmönster. Svaren är fascinerande, säger exekutiva producenten Steve Anderson till Variety.

Utlovar ”banbrytande insikter”

Skaparna bakom dokumentären har även lovat att den kommer innehålla ”banbrytande insikter” som kan ge slutgiltiga svar på vissa av de frågor och anklagelser som kom fram i intervjun.

Dokumentären sänds i England på fredag den 30 april och sänds sedan bland annat i Norge den 3 maj. Det är ännu oklart om dokumentären kommer att sändas på svensk tv. 

Meghan anklagas för mobbing – slår tillbaka

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.