Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hårdast sedan Alicias Lara Croft

Foto: josef persson / josef persson

Åka på dykarsemester med sin lillasyster. Det låter väl trevligt? Fast eftersom systrarna Tuva (Madeleine Martin) och Ida (Moa Gammel) kommer från en rutinerad dykarfamilj, så väljer de inte tropikerna, utan Nordnorge mitt i den bistra vintern. Den försiktigare storasystern Ida är visserligen lätt skeptisk, men den kaxigare lillasystern (som precis varit en hårsmån från att bli köttfärs i en fartygspropeller modell större) propsar på. Hon verkar gå i gång på det här.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.