Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hårda sveket mitt i infekterade bråket

Sarah Jessica Parker får nu stöd av Jason Lewis som även medverkade i "Sex and the city".Foto: DARA, DAHE / STELLA PICTURES BACKGRID US
Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall här tillsammans med sina "Sex and the city"-kollegor Kristin Davis och Cynthia Nixon.Foto: PETER KRAMER / AP TT NYHETSBYRÅN
Kim Cattrall har gjort det klart för sig att det finns ingen vänskap i sikte med Sarah Jessica Parker.Foto: CHESTER/NEWSPIX INTERNATIONAL. / STELLA PICTURES
Jason Lewis som spelade Kim Cattralls karaktär Samanthas pojkvän "Smith" i serien ger sig nu in i det infekterade bråket.Foto: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES

Konflikten infekteras allt mer i "Sex and the city"- bråket mellan Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall. 

Jason Lewis som var med i serien ställer sig nu på Sarahs sida.

– Jag har inget snällt att säga om Kim, säger han till Fox News.

I samband med att Kim Cattralls bror, Chris nyligen gick bort skrev Sarah Jessica Parker, 52, ett inlägg där hon beklagade sorgen till sin forna "Sex and the city"-kollega. Hon fick tillbaka ett argt meddelande från Kim, 61, med texten: 

"Jag behöver inte din kärlek eller ditt stöd under denna tragiska tid" skrev hon och fortsatte:

"Min mamma frågade mig i dag: 'När kommer hycklaren Sarah Jessica Parker lämna dig i fred?'. Dina fortsatta försök att nå ut till mig är en smärtsam påminnelse om hur elak du var då och är nu. Du är inte min vän och jag säger det till dig en sista gång: sluta utnyttja min tragedi för att framstå som en trevlig tjej".

https://www.instagram.com/p/BfBIPebAmFX/?utm_source=ig_embed

LÄS MER: Sarah Jessica Parker slår tillbaka – efter Kim Cattralls ord 

 

"Har inget snällt att säga"

Nu har Jason Lewis, 46, som spelade karaktären Smith i "Sex and the city"- serien gett sig in i bråket. Trots att han spelade Kim Cattralls karaktär Samanthas pojkvän, har han inget snällt att säga om henne.

– Om du inte kan säga en snäll sak om någon, så säger man ingenting. Jag har ingenting snällt att säga om Kim , säger han till Fox News. 

Han berättar också om den goda relationen han hade med Sarah Jessica Parker under seriens och filmernas inspelningar.

– Sarah var alltid så snäll och professionell. Hon är en vacker kvinna som alltid behandlade mig väl, säger Jason Lewis i intervjun. 

 

"Man kan inte kalla det konflikt"

Bråket började när en tredje "Sex and the city" film inte blev av. Enligt uppgifter rörde det sig om att Kim Cattrall, 61, ställde enorma krav på produktionen. Efter det eskalerade bråket när Kim tyckte att Sarah Jessica Parker, 52 hade framhävt henne som krävande i en intervju. 

Sarah Jessica Parker menar att hon aldrig talat illa om Kim, utan bara nämnt att det var tråkigt att hon inte ville medverka i en tredje film.

– Man kan inte kalla det konflikt, för jag har inte svarat. Hon får säga det hon behöver säga, det är hennes privilegium, sa hon då till People. 

 

LÄS MER: Därför blir det ingen ny "Sex and the city"-film 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.