Hårda orden mot äktenskapet med svenska Anna – slår tillbaka

Nu har den brittiska skådespelaren svar på tal.
En artikel om att Hugh Grant och svenskan Anna Eberstein skulle ha gift sig av praktiska skäl har fått den brittiska skådisen att surna till.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Hugh Grant och hans svenska hustru Anna Eberstein äktenskap har varit föremål för diskussion på internet.

Nu har den brittiska skådespelaren svar på tal – och han stöttas av fansen.

”Vilken hemsk sak att säga om ert äktenskap! Jag ger dig mitt fulla stöd!” skriver ett fan på Twitter.

Anna Eberstein, 42, och Hugh Grant, 60, träffades 2012 och har tre barn tillsammans. 2018 gifte sig paret under en privat ceremoni i London, där de också bor. Men de vistas också flitigt i exklusiva Torekov, där de har ett sommarhus. De verkar leva i ett till synes lyckligt äktenskap – förutsatt att man inte googlar frasen ”Hugh Grant wife”. 

Då kommer nämligen en artikel högt upp i söklistan där det står att paret ska ha gift sig av praktiska skäl, det vill säga att de slipper skiljas åt vid passkontrollen. Något som han nu tillbakavisar i ett Twitter-inlägg.

”Nej internet, det gjorde jag inte. Jag gifte mig med henne för att jag älskar henne”, skriver han.

https://twitter.com/HackedOffHugh/status/1405528459628081159?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1405528459628081159%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnojesbladet%2Fa%2F41ykgq%2Fhugh-grants-svar-pa-tal--efter-uppgiften-om-giftermalet-med-svenska-a

Artikeln som hamnar högt upp i söklistan har publicerats av sajten Nickiswift som i sin tur hänvisar till en intervju med Hugh Grant i USA Today. I intervjun säger ”Love actually”-skådisen att paret, innan äktenskapet, var tvungna att skiljas åt i passkontrollen i olika länder. Detta på grund av att de inte delade samma efternamn. Något som fick Hugh Grant att inse att han ville gifta sig med svenskan.

– Jag gillade inte att gå igenom passkontrollen i länder där de säger ”alla med Grant-pass, går hit, och alla andra går dit.” Hon fick gå med våra barnflickor. Det kändes inte rätt, sa han till USA Today

Stöttas av fansen

Twitter-inlägget har fått stor spridning. I skrivande stund har inlägget fått 27 000 likes och delats över 1 400 gånger. I kommentarsfältet hyllas nu Hugh Grant av fansen. 

”Lämna de i fred”, skriver en Twitter-användare.

Och en annan skriver: 

”Vilken hemsk sak att säga om ert äktenskap! Jag ger dig mitt fulla stöd!”

Men det finns också de som passar på att skicka en och annan gliring för att den brittiska casanovan har googlat sitt eget namn.

”Har Hugh Grant glömt vem hans fru är och behöver googla det?” skriver en Twitter-användare.

Något som Hugh Grant ger ett kort svar på:

”Nej. En vän berättade för mig.” 


Justin Biebers mystiska möte – med presidenten

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.