Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hårda kritiken mot Paows aprilskämt

Paows ord om romansryktet med Toby
Toby Johnson skämtade att han och Paulina ”Paow” Danielsson väntar barn.Foto: FREDRIK NILSSON / VIAPLAY
”Det finns väl värre saker att skoja om”, säger Paulina Danielsson.Foto: PELLE T NILSSON / SPA
Paow är en välkänd ”Paradise Hotel”-profil.Foto: PELLE T NILSSON / SPA

”Paradise hotel”-profilen Toby Johnson berättade att han och Paulina ”Paow” Danielsson väntade barn – vilket visade sig vara ett aprilskämt.

Skämtet gjorde att flera av Johnsons följare reagerade och inte tyckte att det var okej att skämta om. 

– Oavsett om det var osmakligt så var min avsikt aldrig dålig. Det var inte meningen att någon skulle må dåligt, säger Johnson.

Tidigare i veckan var det den första april – och som vanligt var det en hel del aprilskämt som förekom. 

På sociala medier lurade flera influensers sina följare och skämten var både högt och lågt. Någon skämtade om att hon klippt av sig allt sitt hår – medan andra influensers påstod att de väntade barn.

Under onsdagen publicerar ”Paradise hotel”-profilen Toby Johnson, 20, en bild på sig själv och Paulina ”Paow” Danielsson, 26, och skriver att deras barn förväntades födas i november senare i år. Graviditeten visar sig sedan vara ett skämt – vilket inte alla deras följare tycker var okej att skämta om. 

– Det var första april, det finns väl värre saker att skoja om, säger Paulina Danielsson. 

Toby Johnson: ”inte meningen”

Vissa av följarna skriver att det är respektlöst och onödigt att skämta om en sådan sak. Johnson berättar att han fått höra både dödshot och att folk önskat honom barnlöshet. Att reaktionerna skulle bli så starka som de faktiskt blev, hade Johnson ingen aning om när han publicerade inlägget. 

– Oavsett om det var osmakligt så var min avsikt aldrig dålig. Det var inte meningen att någon skulle må dåligt, säger Johnson.

Det är inte bara negativa reaktioner på inlägget, utan vissa av följarna försvarar Johnson. Han själv tycker inte att man får skämta om någonting i dag. Men att radera inlägget är inte något som han tänker göra. 

– Nu gjorde jag det där skämtet. Och då står jag för det, säger han.

Paow om Paradise falska sida

Paow om Paradise falska sida

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.